≫ 

Pucnjava u tržnom centru u Viskonsinu: Ranjeno najmanje 8 osoba, napadač u bekstvu

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, prisutan je veliki broj policijskih vozila na licu mesta

  • 4
Mall Incident Wisconsin Foto: Tanjug/AP

Najmanje osam osoba je povređeno u pucnjavi koja se dogodila u tržnom centru "Mejfer" u gradu Vovatska u Viskonsinu. Napadač je u bekstu, javlja CBS News.

Na desetine policijskih vozila i nekoliko kola hitne pomoći poslato je u tržni centar u kom je došlo do pucnjave, ali i dalje nije poznato šta se tačno dogodilo.  

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, prisutan je veliki broj policijskih vozila na licu mesta. Na mesto događaja došlo je oko 75 policajaca.

Očevici opisuju da se začulo između 8 i 12 hitaca, a prema rečima gradonačelnika Denisa Mekbrajda niko od povređenih nije u životnoj opasnosti.

Napadač je opisan kao mladić u 20-im ili 30-im godinama i on je i dalje u bekstvu.

Žena koja se nalazila unutar tržnog centra rekla je televiziji WISN da je čula između osam i 12 pucnjeva, dok je drugi svedok ispričao kako je video decu koja beže iz zgrade.

Milvoki džurnal sentinel preneo je kako je jedan od policajaca prijavio preko radio veze da nema mrtvih. Taj lokalni medij objavio je takođe da je više osoba ranjeno.

Video: Teroristički napad u Beču: Više mrtvih i ranjenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA