• 6

Putin navodno ima vanbračnu ćerku: Spanđao se sa čistačicom Svetlanom i od nje napravio milionerku?

Izvori koji su govorili za sajt "Proekt" navode da su Putin i Svetlana svoju vezu započeli krajem devedesetih, dok je ona bila čistačica, a on je tada bio u FSB. Razdvojili su se početkom dvehiljaditih, nakon što je rođena Jelisaveta

  • 6
Vladimir Putin

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin možda je otac tajne 17-godišnje ćerke milionerke iz Sankt Peterburga, izvestio je ruski istraživački sajt "Proekt".

Jelisaveta Vladimirovna Krivonogih "ima neverovatnu sličnost sa ruskim predsednikom" izvestio je ovaj sajt pozivajući se na neke njene fotografije. Rodila se navodno u aferi Vladimira Putina i njene majke Svetlane Krivonogih.

Izvori koji su govorili za sajt "Proekt" navode da su Putin i Svetlana svoju vezu započeli krajem devedesetih, dok je ona bila čistačica, a on je tada bio u FSB. Razdvojili su se početkom dvehiljaditih, nakon što je rođena Jelisaveta.

Putin, inače poznat po tome što krije svoju porodicu, nije se oglašavao, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov negirao je poznanstvo sa Svetlanom ili njenom ćerkom, prenosi Daily Mail.

Informacije koje je prikupio "Proekt" pokazuju da je Svetlana rođena u Sankt Peterburgu 1975. godine, te da je odrastala u naselju često povezivanim sa organizovanim kriminalom.

Tokom devedesetih radila je kao čistačica u prodavnici u blizini porodičnog doma dok je studirala na Univerzitetu za ekonomiju i finansije. Diplomu je dobila 2000. i ubrzo se iselila iz stana u novi dom sa svojiom majkom na ostrvo Kameni u Sankt Peterburgu gde stanovi generalno nisu za prodaju i uglavnom u njima žive ljudi blisku Putinu.

U to vreme je navodno postala vlasnica vrednih deonica, a u javnim evidencijama nije naznačen dobrotvor. Međutim, među najvećim deonicama su one u Banci Rusije, koja ima veze sa Putinom i mnogim njegovim prijateljima.

Tri godine kasnije Svetlana je rodila ćerku Jelisavetu, a ime oca nije navedeno u izvodu iz matične knjige rođenih, navodi "Proekt".

Jedini potencijalni način da ona bude identifikovana je njeno srednjo ime, obično izvedeno od imena očeva u Rusiji - Vladimirnovna.

Dva izvora tvrde da je baš Putin bio Svetlanin misteriozni dobrotvor, te da je njihova veza započela devedesetih, a završila se dvehiljaditih. Nije jasno ni kako su se upoznali, ni zašto su se na kraju razdvojili.

Smatra se da su neko vreme pre 2010. godine potpuno prekinuli odnose.

Međutim, Svetlana i dalje živi u svojoj kući u Sankt Peterburgu, a poseduje i imanja u Sočiju i Moskvi, čija se vrednost procenjuje na 11 miliona dolara.

Smatra se i da je ona vlasnik većinskog udela u skijalištu "Igora" udaljenom oko 70 kilometara severno od Sankt Peterburga, koje je i omiljeno Putinovo mesto.

Prema tvrdnjama "Proekta", Jelisaveta koristi lažno prezime i pod tim imenom ima nekoliko profila na društvenim mrežama. Fotografije sa mreža su softverom za prepoznavanje lica pokazale da ona ima "neverovatnu sličnost od čak 70 odsto sa ruskim predsednikom".

Da podsetimo, Putin je bio oženjen Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom od 1983. pa sve do razvoda 2013. godine. Veruje se da imaju dve ćerke Katerinu Tihonovu i Mariju Vorontsovu.

Ipak, Putin nikada nije priznao javno da su te žene njegove ćerke.

Sada se veruje da je u vezi sa nekadašnjom gimnastičarkom Alinom Kabaevom (37).

"Proekt" je inače kontaktirao Svetlanu koja je obećala da će uzvratiti poziv, ali to se nije dogodilo do objavljivanja ovih informacija. Mlada Jelisaveta je od tada obrisala fotografije na kojima je ona sa društvenih mreža.

Video: Vladimir Vladimirovič Putin i svi sportovi kojima se bavi

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nens

    Buđava priča.

  • Гаргамел

    Романса у режији западне кухиње 😂

  • mima

    dokaz da je musko, neka je i treba

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima