≫ 

Umrla žena kojoj je muž ispred bolnice svirao serenadu: Zbog korone nije mogao da je poseti

Karla (74) provela je deset dana u bolnici jer je bolovala od raka, a puštena je kući dan nakon ovog predivnog gesta njenog muža

  • 2
serenada Italija bolnica sviranje Printskrin: Facebook/Valerio Marangon

Supruga 81-godišnjeg Italijana koji je snimljen kako svira svojoj dragoj ispred bolnice dok ga ona sa prozora gleda, je preminula.

Stefano Bozini koji nije mogao da posećuje svoju suprugu Karlu u bolnici zbog restrikcija oko korona virusa, dirnuo je srca mnogih nakon što je objavljen snimak na kom on ispred bolnice u Kastelu San Đovaniju sedi na stoličici i svira harmoniku.

Par je bio u braku 47 godina, piše Guardian.

Karla (74) provela je deset dana u bolnici jer je bolovala od raka, a puštena je kući dan nakon ovog predivnog gesta njenog muža. Iako se u ovoj bolnici ne leče oboleli od korona virusa, zabranjene su sve posete.

- Uradio sam to za Karlu, da joj pokažem koliko je volim i da joj se zahvalim za sve što mi je dala. Nisam mogao da je vidim u bolnici i onda sam uradio onako kako mi srce kaže. Nakon što je čula muziku, izašla je na prozor, tako sam je video - rekao je on.

Snimak je napravio njegov sin Mauricio, a proširio se neverovatnom brzinom na društvenim mrežama.

Par se upoznao kada su imali dvadesetak godina i imali su troje zajedničke dece, ali je njihov namlađi sin Marko umro od raka u 25. godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA