≫ 

Tračak nade za Trampa: FBI pokreće istragu u vezi sa lažnim glasovima?

Rezultati istrage predati su navodno FBI-u

  • 0
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Saga oko predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama i dalje se nastavlja, a prema pisanju svetskih medija postoje indicije da će istragu o navodnim lažnim glasovima pokrenuti i FBI.

Naime, posle konstantnih optužbi i pokrenutih procesa od strane pravnog tima aktuelnog predsednika Donalda Trampa, koji smatra da je došlo do prevare sa biračima, FBI je navodno tražio podatke nezavisnih istraga u vezi sa glasanjem birača u “brojnim saveznim državama”.

Konzervativna neprofitna organizacija “Amistand project” u saradnji sa Metom Brajnardom, bivšim analitičarem u Trampovoj kampanji 2016. godine, skupljala je dokaze o navodnoj prevari sa biračkim listovima od strane Demokratske partije, javlja Sputnik.

Aktuelni predsednik u nekoliko navrata nije želeo da prizna poraz od Džoa Bajdena na nedavno završenim predsedničkim izborima. Čak je nedavno izjavio da će napustiti Belu kuću, ali samo pod jednim uslovom.

- Bajden može da uđe u Belu kuću kao predsednik ako može da dokaže da su njegovih bemislenih 80.000.000 glasova nisu lažni ili nelegalno stečeni - objavio je Tramp na Tviteru.

- Kada vidite šta se desi u Detroitu, Atlanti, Filadelfiji i Miloviku, to je masivna prevara građana, ima veliki i nerešivi problem - dodao je on.

Video: Tramp na izborima: Dao sam glas nekom tipu koji se zove Tramp

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA