Pucnjava u Kremlju: Putinov telohranitelj izvršio samoubistvo?

Kanal "Baza Telegram", za koji se smatra da ima veze sa ruskim bezbednosnim službama, rekao je da se Mihail Zaharov upucao tokom svoje službe

  • 7
Korona virus, koronavirus, Moskva, Rusija Zidine moskovskog Kremlja. Foto: Tanjug/AP

Pripadnik ruske Federalne službe zaštite (FSO), odgovoran za čuvanje predsednika Vladimira Putina, navodno je izvršio samoubistvo i to unutar Kremlja, preneli su danas ruski mediji.

Kanal "Baza Telegram", za koji se smatra da ima veze sa ruskim bezbednosnim službama, rekao je da se Mihail Zaharov upucao tokom svoje službe, a državna agencija TASS, koja nije imenovala policajca, citirala je neimenovani izvor kojim je potvrđeno samoubistvo.

"Baza" tvrdi da su njegove kolege povezale ovaj njegov očajnički potez sa "povećanim prekomernim satima i ravnodušnošću poslodavaca prema uslovima rada".

- Zaposleni često moraju da rade ne samo u svojoj smeni, već i da odrade smene kolega koji su dali otkaz. Ovi prekovremeni sati nisu plaćeni - dodaje se.

"Baza" dodaje i da je FSO nedavno prekinuo politiku dozvoljenog prevremenog penzionisanja članova koji su skupili dovoljno prekovremenih sati, poništavaći sve njihove dodatne sate.

TASS ipak navodi da pomenuti službenik nije služio u jednici odgovornoj za Putinovu ličnu zaštitu, prenosi "The Moscow Times".

Video: Dan pobede u Moskvi koji se retko viđa: Prazne ulice i spektakularna aviacija koja je zaprala nebo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Policija sombor

    30. novembar 2020 | 18:28

    Pa da se u Srbiji ubijaju za neplacene prekovremene i dnevnice od 150 dinara, Srbija ne bi imala ni policiju ni vojsku, svi bi se poubijali.

  • Lejla

    30. novembar 2020 | 18:25

    Nešto tu smrdi...

  • Ha

    30. novembar 2020 | 18:21

    Jel sa 5 meteka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA