≫ 

Dala duhovniku 2.500 dolara da istera demona iz njene ćerke, pre nego što će joj dete odrubiti glavu

Na suđenju je otkriveno da je Džesika, koja je sa 100 uboda ubila majku, volela da gleda horor filmove čija su tema demoni koji jedu ljude da bi zamenili sopstvene delove tela

  • 1
Isterivač đavola Iz filma "Isterivač đavola" / Printskrin: YouTube/Movieclips Classic Trailers
Isterivač đavola Ilustracija: Iz filma "Isterivač đavola" / Printskrin: YouTube/Movieclips Classic Trailers

Rita Kamiljeri (57) bila je toliko očajna da je duhovniku platila 2.500 dolara da istera demona koji je navodno zaposeo njeno dete, pre nego što ju je ćerka ubila i odrubila joj glavu.

Novi detalji isplivali su na suđenju za ubistvo koje se dogodilo 21. jula u Sidneju, a australijska javnost šokirana je sa novim saznanjima. Džesika, koja je optužena za ubistvo majke, izjasnila se ranije da nije kriva na osnovu metalnog oboljenja.

- Platila je 2.500 dolara, ali nije dobila nikakvu “uslugu”. Verujem da je očajnički želela da uradi sve da pomogne ćerki - kazala je prijateljica žrtve i njene druge ćerke, Kristi Torisi.

Na suđenju je otkriveno da je Džesika volela da gleda horor filmove čija su tema demoni koji jedu ljude da bi zamenili sopstvene delove tela.

Rita Kamilijer pronađena je na stazi u blizini porodične kuće. Njeni ostali delovi tela pronađeni su na podu u kuhinji, uključući i njen nos, kazao je tužilac Toni Mekarti. Otkriveno je da je osumnjičena Džesika (27), izbola majku sa čak 100 uboda.

- Samo sam nastavila da je ubadam i ubadam. Odsekla sam joj glavu - kazala je Džesika ranije policiji.

Prema navodima australijskih medija, nije pitanje da li je Džesika počinila ovaj užasan zločin, već njeni advokati kažu da je zbog mentalne bolesti izvršila ubistvo.

Mekarti je sudu predočio da je 27-godišnja žena i ranije napadala ljude, a da je njena majka postala “zaštitnički nastrojena” prema osumnjičenoj.

Omiljen Džesikin film je inače bio “Teksaški masakr motornom testerom”.

- Priča ovog filma vrti se oko nasilnog ubijanja ljudi i kasapljenje žrtava - kazao je Makarti.

Tužilac je istakao da je Džesika posle ubistva majke zvala hitne službe i tvrdila da ju je usmrtila u samoodbrani. Ta 27-godišnjakinja rekla je da ju je majka ščepala za kosu i pokušala prva da je ubode. Međutim, Mekarti smatra da se to nije dogodilo, prenosi "News.com.au".

- Osumnjičena je govorila: “Nastavila sam da je ubadam i ubadam. Odrubila sam joj glavu" - objasnio je tužilac.

Kako navode lokalni mediji, suđenje bi trebalo da se nastavi za pet dana.

Video: Nemačka u šoku: Pronađeno pet leševa dece u stanu, majka skočila pod voz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA