Bilans tragedije kod Bristola: Poginule četiri osobe, eksplodirao rezervoar sa hemikalijama

Jedan od svedoka rekao je da se čula "veoma jaka eksplozija" zbog koje su se zatresle zgrade

  • 0
Bristol, Ejvonmaut

Foto: Printscreen/Twitter/@SkyNews

Bristol, Ejvonmaut

Foto: Printscreen/Twitter/@SkyNews

Četiri osobe su poginule, a jedna je povređena u postrojenju za prečišćavanje vode u Ejvonmautu, industrijskoj oblasti kod Bristola u Engleskoj, javio je Tajms.

Kako je navedeno na Tviter nalogu lista, eksplodirao je rezervoar sa hemikalijama u trenutku kada su se radnici nalazili na njemu.

 

Prethodno su i britanski mediji preneli da se u skladištu u Ejvonmautu dogodila velika eksplozija, a vatrogasna služba saopštila je da ima žrtava.

- Prijavljena nam je velika eksplozija u 11.22 sati (po lokalnom vremenu) u skladištu i Avonmautu. Catrogasne ekipe iz Ejvonmauta, Sautmida, Jeta, Pečveja, Kingsvuda i Tempa su na licu mesta - saopštila je vatrogasna služba.

Jedan od svedoka rekao je da se čula "veoma jaka eksplozija" zbog koje su se zatresle zgrade, dok je drugi rekao da je desetak vozila Hitne pomoći otišlo na lice mesta, prenosi BBC.

 

Bristol post navodi da je vatrogasna služba dobila poziv u 11.22 po lokalnom vremenu i da je potvrdila da ima žrtava, ali nije preciziran broj.

Video: Sav užas eksplozije u Bejrutu: Luka je razorena

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA