≫ 

Tragedija u Britaniji: Eksplozija kod Bristola, ima nastradalih, helikopter traga za nestalima

Mediji su izvestili da je navodno došlo do eksplozije jednog od tanka

  • 0
Bristol, Ejvonmaut Foto: Printscreen/Twitter/@SkyNews

Nekoliko osoba je nastradalo u eksploziji u skladištu koja se dogodila u mestu Ejvonmaut u blizini Bristola, javljaju svetski mediji.

Kako se navodi, na licu mesta su stigli pripadnici vatrogasne brigade, ekipe Hitne pomoći i policija. Pretpostavlja se da je reč o pogonu za otklanjanje otpada, odnosno da je eksplozija povezana sa jednim od tankova, navodi "Sky News".

Za sada nije poznat tačan broj žrtava, mada su svetski mediji prvobitno izvestili da je poginula najmanje jedna, a da je povređeno više osoba.

- Prijavljena nam je velika eksplozija u 11.22 sati (po lokalnom vremenu) u skladištu i Avonmautu. Catrogasne ekipe iz Ejvonmauta, Sautmida, Jeta, Pečveja, Kingsvuda i Tempa su na licu mesta - saopštila je vatrogasna služba.

Jedan od svedoka Džavad Buran rekao je da je video helikopter "kako traži nestale ljude" i dodao da je policija blokirala područje oko mesta tragedije.

- Čuo sam zvuk, pošto radim u zgradi u drugom skladištu pored. Posle 10 minuta sam video kako dolazi helikopter, kao i policija - kazao je Buran.

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi tank koji je navodno eksplodirao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA