≫ 

Tragedija u domu Stolara: Dijana (19), ćerka političara koji je u nemilosti SAD, preminula u snu

Ćerka ukrajinskog političara preminula je od zastoja srca

  • 1
Hitna pomoc, noc Foto: Shutterstock

Dijana Stolar (19) ćerka Vadima Stolara, ukrajinskog političara bliskog Vitaliju Kličku, preminula je iznenada noćas u snu, najverovatnije od zastoja srca.

Vest o Dijaninoj smrti objavio je otac na svojoj Fejsbuk stranici.

- Prijatelji, velika tragedija je zadesila našu porodicu. Naša najstarija ćerka Dijana preminula je u snu od zastoja srca. Ova bol se ne može opisati rečima. Molim sve za razumevanje i da poštujete našu privatnost. Posebno molim novinare da nas poštuju u ovim trenucima. Moram da budem sa porodicom, sa suprugom i decom. Želimo sami da prođemo kroz ovo. Hvala na razumevanju - stoji u objavi na Fejsbuku.

Друзья, в нашу семью пришла беда. Наша старшая дочь Диана умерла во сне от остановки сердца. Это горе, которое не...Posted by Вадим Столар on Thursday, 10 December 2020

Stolar nije mnogo poznat srpskoj javnosti, ali jeste svetskoj jer je dovođen u vezu sa brojnim malverzacijama u Ukrajini. Prošle godine mu je onemogućen ulazak u SAD i vraćen je u Kijev bez zvaničnog objašnjenja.

Ukrajinski mediji su ga svojevremeno dovodili u vezu sa finansijskim malverzacijama teškim 80 miliona dolara, a navodili su da je veoma blizak sa kriminalnim strukturama u Kijevu. Nekadašni poslanik nekada je bio član prozapadne partije Naša Ukrajina, da bi potom pretleo u prorusku Partiju regiona.

Sada kažu da je veoma blizak partiji predsednika Ukrajine i da je nerazdvojan sa gradonačelnikom Kijeva. Neki mediji za njega kažu da je on "gradonačelnik iz senke", te da Kličko radi isključivo ono što mu Stolar naredi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA