≫ 

Ćerka uticajnog političara, koja je pronađena mrtva, imala anđeoski glas: Krila se iza pseudonima

Pokojna Dijana je obožavala da peva, pa se skrivala iza pseudonima, verovatno da niko ne bi povezao ko je zaista ona

  • 1
Diana Stolar Pritntscreen/Youtube/LilSlavic

Dijana Stolar (19), ćerka uticajnog ukrajinskog političara, koja je pronađena mrtva prošle sedmice, obožavala je muziku i pod pseudonimom je objavljivala pesme u SAD.

Dijana je preminula u snu od, kako se sumnja, posledica zastoja rada srca. Njen otac Vadim, političar blizak gradonačelniku Kijeva, vest o njenoj smrti objavio je na svom Fejsbuk profilu, zamolivši medije i javnost da poštuju privatnost njegove porodice.

Međutim, ukrajinski mediji sada su otkrili "drugi život" lepe Dijane, koja je svoju sreću pokušavala da pronađe u Americi, zemlji gde njen otac nije rado viđen gost. Ona je, naime, pod pseudonimom LilSlavic, snimala pesme.

Njen anđeoski glas ušao je u srca mnogih, koji nisu ni slutili da je ćerka čoveka koji se u Ukrajini dovodi u vezu sa brojnim finansijskim malverzacijama. Uoči smrti, dala je intervju za jedan američki magazin, gde je istakla kako je muzika oduvek bila deo nje, ali da su je "određene okolnosti onemogućavale da se izrazi".

- Verujem u sebe još od malih nogu. Dolazim iz Ukrajine, ali nije mi tamo dozvoljeno da pričam i pevam o onom što želim - rekla je Dijana.

Ona je sa 15 godina odlučila da se preseli u SAD i ostvari svoje snove. Pevačka karijera je išla uzlaznom putanjom, a rekla je da je sve radila samo da bi se njena porodica ponosila.

- Nisam verovala da mogu da postanem pevačica, ali je mama verovala. Uglavnom pevam samo zbog moje mame - rekla je Dijana.

Samo desetak dana pre smrti na platformi YouTube je objavila i svoj prvi spot, a odmah su počele da stižu pozitivne reakcije iz celog sveta.

Podsetimo, Dijanin otac Vadim Stolar nije mnogo poznat srpskoj javnosti, ali jeste svetskoj jer je dovođen u vezu sa brojnim malverzacijama u Ukrajini. Prošle godine mu je onemogućen ulazak u SAD i vraćen je u Kijev bez zvaničnog objašnjenja.

Ukrajinski mediji su ga svojevremeno dovodili u vezu sa finansijskim malverzacijama teškim 80 miliona dolara, a navodili su da je veoma blizak sa kriminalnim strukturama u Kijevu. Nekadašni poslanik nekada je bio član prozapadne partije Naša Ukrajina, da bi potom pretleo u prorusku Partiju regiona.

Sada kažu da je veoma blizak partiji predsednika Ukrajine i da je nerazdvojan sa gradonačelnikom Kijeva. Neki mediji za njega kažu da je on "gradonačelnik iz senke", te da Kličko radi isključivo ono što mu Stolar naredi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA