Mami ulepšala Božić poklonom, a onda se zauvek oprostila od nje: "Ne zna se kako je pala sa terase"

- Nije disala, a njene oči su bile otvorene. Držala sam je za ruku kada su prestali sa reanimacijom. Zatim su joj zatvorili oči i rekli da ne mogu više ništa da učine - kaže njena ćerka

  • 0
Sharon Anne Daly-O’Dwyer Šeron je samo nekoliko sati posle fotografije poginula, Foto: GoFundme

Šeron En Deli-O'Dvajer (51) preminula je na Božić pošto je pala sa balkona u zapadnom delu Londona, javljaju ostrvski mediji.

Samo nekoliko sati pre toga, ona je dobila torbu kao poklon za Božić od 22-godišnje ćerke Tejlor i bila presrećna zbog dara. Onda je izašla na balkon u haljini da bi zapali cigaretu, posle čega je pala.

Tejlor i njen brat Dru istrčali su napolje kada su čuli buku, a zatim su zatekli majku kako leži posle pada sa balkona na četvrtom spratu.

Ekipa Hitne pomoći došli su da pomognu Šeron, ali je ona podlegla povredama na licu mesta.

Tejlor je u pidžami sedela pored majke kada je došla pogrebna služba da odnese telo 51-godišnje žene.

- Nije disala, a njene oči su bile otvorene. Držala sam je za ruku kada su prestali sa reanimacijom. Zatim su joj zatvorili oči i rekli da ne mogu više ništa da učine. Poljubila sam je i rekla da je volim - priča Tejlor za “Mirror”, a prenosi "News.com.au".

Sharon Anne Daly-O’Dwyer Foto: GoFundme

Šeronova ćerka priča za njenu majku da je “bila najbolja”, i istakla da ne zna šta se desilo u trenucima pre nego što je ona pala.

- Bila je jako srećna zbog poklona - kaže Tejlor, čija majka je nedavno ostala bez posla u baru zbog pandemije korona virusa.

Prijatelj 22-godišnje ćerke pokrenuo je humanitarnu akciju kako bi se pomoglo toj porodici. Kako prenose britanski mediji, do sada je prikupljeno oko 13.700 evra za pomoć.

- Nemamo nikakve ušteđevine da je sahranimo kako dolikuje. Neću moći da oprostim sebi ukoliko je ne ispratimo onako kako zaslužuje - kazala je Tejlor za britanski list "Mirror".

Video: Zaglavili se delovi Tauerbridža, most nije mogao da se spusti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA