Klizište u Norveškoj odnelo celu porodicu: Otac, trudna mama i ćerkica (2) među poginulima

Još tri osobe vode se kao nestale

  • 2
Porodica iz Norveške Foto: Privatna arhiva

U katastrofalnom klizištu u Norveškoj poginulo je sedam osoba, a među žrtvama je i tročlana porodica: otac, majka koja je trebalo da se porodi u februaru, i njihova dvogodišnja ćerka.

Bjorn-Ivan Grimir Jansen (40) i njegova ćerka Alma (2) pronađeni su mrtvi tokom vikenda, dok je telo supruge i majke Šarolt (31) pronađeno u ponedeljak.

Šarlot je bila u poodmakloj trudnoći i trebalo je da se porodi u februaru.

Sada je užasna tragedija odnela celu porodicu i pogodila čitavu zemlju.

Bjorn-Ivanov brat je 30. decembra objavio fotografije porodice, nakon što su nestali u klizištu. Tada se još uvek nadao da će ih pronaći žive.

- Ovo je moj voljeni brat Bjorn-Ivan Jansen i njegova fantastična žena Šarlot sa slatkom malom Almom. Svo troje su nestali. Ukoliko neko zna nešto, molim vas da mi javite. Voleo bih da znam da su bezbedni - napisao je brat ispod fotografija srećne porodice.

Dette er min kjære bror Bjørn-Ivar Jansen og hans fantastiske kone Charlot Grymyr Jansen sammen har dem verdens fineste...Posted by KongHans Jansen on Wednesday, December 30, 2020

Nažalost, on je u nedelju saznao da su njegovi brat i bratanica pronađeni mrtvi. U ponedeljak je potvrđena i smrt njegove snajke.

U strašnom klizištu koje je 30. decembra pogodilo norveško selo Ask nedaleko od Osla poginulo je sedam osoba, dok se tri i dalje vode kao nestale.

Među njima su Rasa Lasinskiene (49), koja je bila napolju i razgovarala telefonom sa suprugom kada se zemlja otvorila.

Među nestalima su i An-Mari Olsen-Neristorp (50) i njena ćerka Viktorija (13). Suprug i otac Od Steiner je povređen u klizištu i nalazi se u bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    5. januar 2021 | 22:44

    Norveška beše među onim zemljama koje su nas bombardovali uranijumom i plutonijumom od koga nam obolevaju i umiru deca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA