≫ 

Tramp se obratio demonstrantima u Vašingtonu: "Volimo vas, znam da ste povređeni"

Više ljudi je povređeno, a jedna žena je ranjena prilikom upada demonstranata

  • 15

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp vanredno se obratio javnosti povodom upada demostranata u Kapitol Hil u Vašingtonu.

- Znam da ste povređeni. Imali smo izbore koji su nam oteti. Bila je to ubedljiva pobeda i svi znaju, posebno druga strana. Ali morate da odete kući, moramo da imamo mir, da imamo red i zakon.  - kazao je Tramp u video poruci objavljenoj na Tviteru.

- Ne želimo da iko bude povređen. Ovo je veoma težak period, nikada nije bilo vremena kao što je ovo, gde može da se desi ovako nešto i da to uzmu od nas. Ovo su bili namešteni izbori, ali ne smemo da činimo stvari koje idu u korist tim ljudima. Moramo da imamo mir... Zato idite kući.. Volimo vas, posebni ste. Videli ste kako se drugi tretiraju... Znam kako se osećate, ali idite kući u miru - dodao je on.

Tviter je u međuvremenu stavio zabranu na poruku američkog predsednika Donalda Trampa. Trampova video poruka ne može ni da se komentariše, ni da se deli među korisnicima. Ova društvena mreža je, takođe, blokirala nalog predsednika Amerike na 12 sati i upozorila ga po prvi put da će možda suspendovati trajno taj profil.

Video: Borba suzavcem i pendrecima : Sukob policije sa Trampovim pristalicama u Kapitol Hilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA