≫ 

Jeziv zločin u Austriji: Deda ubio suprugu, kaže da je hteo i sebe, ali ga je previše bolelo

Telo žrtve pronašao je njen brat

  • 2
Austria Vienna Attack, Beč napad Austrija, policija Foto: Tanjug/AP

Policija u Austriji uhapsila je Jozefa H. (73), zbog sumnje da je u nedelju mesarskim nožem ubio svoju suprugu Rozi (71).

Telo žene u porodičnoj kući je pronašao njen brat, a kako piše "Krone", ubica je indirektno priznao zločin. Navodno je policiji rekao: "Ništa nisam uradio, samo sam ubio svoju ženu".

Da se nešto događa prvo je posumnjala ćerka, koja je u nedelju došla do roditeljske kuće na ručak, međutim, niko joj nije otvarao vrata. Uplašena, pozvala je ujaka, koji je potom ušao u kuću i sestru zatekao u lokvi krvi, a zeta kako pijan sedi na kauču u dnevnoj sobi.

- Jozef je bio psihopata i nije ulazio u našu kuću. Uvek smo strahovali kako će sve ovo da se završi. Kada sam je pronašao već je bila hladna, nisam ni pričao sa zetom - rekao je brat ubijene Rozi.

Prema nezvaničnim informacijama Jozefu je izmereno 0,5 promila alkohola u krvi. Prilikom hapšenja nije pružao otpor.

Kada ga je policija upitala odakle mu posekotine na ruci rekao je da je hteo i sebi da oduzme život, ali da je "odustao, jer ga je previše bolelo".

Motiv svirepog zločina i dalje nije poznat. Članovi uže porodice rekli su da je bilo problema u braku, ali da Rozi nije želela da napusti supruga.

Video: Kamere snimile ubistvo Srbina: Mladići Milanu prevrnuli džepove pa ga likvidirali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA