Tramp ukida ograničenja putovanja za Evropu i Brazil, Bajden planira da ga blokira

Iz Bajdenovog tima kažu da nije vreme za ukidanje ograničenja

  • 1
Donald Trump Tramp,  Joe Biden Džo Bajden Foto: Tanjug/AP

Izabrani američki predsednik Džo Bajden planira da blokira Trampovu odluku o ukidanju ograničenja putovanja većini ljudi koji su nedavno bili u većem delu Evrope i Brazila, najavila je portparolka Bajdena Džen Psaki.

Tramp je u ponedeljak potpisao naređenje o ukidanju ograničenja koja je uveo početkom prošle godine, nakon što je za to dobio podršku članova radne grupe za korona virus i javnih zdravstvenih službenika, prenela je agencija Hina.

Ubrzo nakon što je Trampovo naređenje objavljeno, Bajdenova portparolka Psaki napisala je na Tviteru da administracija po savetu ekspertskog tima ne namerava da ukine ograničenja 26. januara.

- Nije vreme za ukidanje ograničenja za međunarodna putovanja u okolnostima pogoršanja pandemije i pojave zaraznijih oblika širom sveta - dodala je ona.

Video: Bajden primio i drugu dozu Fajzerove vakcine

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. januar 2021 | 08:35

    Bajden sotona Ameri su ga ugasili!!!Krece tiranija nad obicnim narodom!!!I zastrasivanje hvala bogu mi imamo brata Putina i prijatelja Si dje Pinga!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA