Tramp se oglasio prvi put posle inauguracije Bajdena: "Uradićemo nešto"

Podsećanja radi, vođa demokrata u Senatu Čak Šumer rekao je da će član o impičmentu Trampa usvojen u Predstavničkom domu Kongresa da bude dostavljen Senatu u ponedeljak

  • 0
Donald Trump Tramp

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, koji je posle okončanja mandata otišao u Floridu, oglasio se prvi put pošto je Džo Bajden položio zakletvu i postao 46. predsednik Amerike.

Kako navode svetski mediji, Tramp provodi vreme u Floridu igrajući golf, a reporter lista "Washington Examiner" imao je kratak razgovor sa bivšim predsednikom Amerike.

- Uradićemo nešto, samo ne još - kazao je on novinaru u kratkoj interakciji, pre nego što se vratio partiji golfa u privatnom klubu, prenosi Daily Mail.

Podsećanja radi, vođa demokrata u Senatu Čak Šumer rekao je da će član o impičmentu Trampa usvojen u Predstavničkom domu Kongresa da bude dostavljen Senatu u ponedeljak čime i zvanično započinje proces opoziva u Senatu.

Video: Oproštajni govor Donalda Trampa i prve dame SAD: Niko nije mislio da će neke stvari biti moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA