Potraga za crnim panterom u Italiji: Umalo ubio čoveka, spasao se u poslednji čas

Crni panter uočen u poljima oko Barija

  • 0
crni panter Foto: Pixabay

Italijanska policija i karabinjeri, zajedno sa veterinarima, su u potrazi za crnim panterom koji se, prema dojavama nekoliko osoba koje su ga videle, kreće u poljima u okolini Barija, javila je televizija TG Skaj.

Gradonačelnik maloga grada Kastelana u provinciji Bari, gde je panter zadnji put viđen, pozvao je građane da ne paniče i da budu oprezni.

Neki koji su videli životinju uspeli su i da je uslikaju, a jedan radnik, misleći da je pas, pokušao je da joj se približi.

Po njegovom svedočenju kada mu se životinja okrenula licem, shvatio je da se radi o panteru, pobegao je u auto, životinja je skočila na haubu automobila, iskezila oštre zube, a zatim se izgubila u poljima.

Još u decembru prošle godine karabinjeri su dobili pozive od gradzana koji su videli crnog pantera koji se, kako javljaju mediji kreće na granici dveju regija Pulja i Moliose, obe uz obalu Jadranskog mora.

Video: Crni panter u Beo zoo vrtu: Da li je ograda bezbedna za posetioce?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA