≫ 

Oglasila se Putinova "tajna ćerka": Kaže da voli što je u centru pažnje

Nakon izveštaja da je ona vanbračna ćerka ruskog predsednika, njen nalog na Instagramu dobio je više od 96.000 sledbenika

  • 10

Studentkinja iz Sankt Peterburga, koju su mediji prozvali "tajnom ćerkom" ruskog predsednika Vladimira Putina, kaže da voli što je u "centru pažnje" nakon što su je nazvali njegovim navodnim vanbračnim detetom.

Jelisaveta Vladimirovna Krivonogih (17), poznata i kao Luiza Rozova, pričala je o svom novom statusu na društvenoj mreži Clubhouse.

Novinar BBC-ja Andrej Zakarov, koji je priču o "vanbračnoj ćerki" otkrio za ruski medij Proekt, pitao je Jelisavetu da li je ona Putinova ćerka, ali je devojka ignorisala pitanje, prenosi The Sun.

- Da li sam vam istragom naneo traumu? - upitao je nakon toga novinar.

Jelisaveta je odgovorila da nije.

- Ma ne, nikako. Moj život je tako stagnirao, veoma sam zahvalna na šansi da budem u centru pažnje, što su ljudi čuli za moj profil - odgovorila je Rozova, pozivajući se na svoj Instagram nalog koji je stekao 96.400 sledbenika nakon izveštaja da je ona Putinova ćerka.

- Ne trudim se i nikada ne moram da se popularizujem. Zaista se osećam veoma dobro, ne brinite za mene. Moj život ide i sve je u redu - dodala je tinejdžerka.

Jelisaveta je otkrila da studira na Univerzitetu u Sankt Peterburgu.

Da podsetimo, Proekt je preneo da se Jelisaveta navodno rodila iz afere Vladimira Putina i njene majke Svetlane Krivonogih (45).

Ona je navodno bila Putinova ljubavnica krajem 1990. i početkom 2000. Svetlana, za sada, nije odgovorila na ove navode.

Nakon što su se proširile vesti o navodnoj vanbračnoj ćerki predsednika, Putinov portparol je rekao da "tvrdnje nisu baš uverljive".

Video: Putin se prekrstio i bućnuo u ledenu vodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA