≫ 

Još jedna tragedija zbog proslave otkrivanja pola bebe: Eksplodirao uređaj, poginuo budući otac

On je preminuo nakon što je eksplodirao uređaj koji je pravio za zabavu otkrivanja pola bebe

  • 1
Christopher Pekny Foto: Facebook

Kristofer Pekni iz američke savezne države Njujork poginuo je nakon što je došlo do eksplozije na uređaju kojim je na proslavi trebalo da bude otkriven pol njegovog budućeg deteta, prenosi BBC.

BBC navodi da je policija saopštila da je Kristofer Pekni (28) preminuo nakon što je u nedelju eksplodirao uređaj koji je pravio za zabavu otkrivanja pola bebe i da je povređen njegov brat Majkl (27) koji je prebačen u bolnicu.

Žurke koje otkrivaju pol su dosta popularne u SAD i na njima neki budući roditelji najavljuju na spektakularan način, uz vatromet i eksplozije, da li će dobiti devojčicu ili dečaka, a ova smrt je samo poslednja u nizu nesreća koje su poslednjih godina povezane sa ovakvim proslavama, prenosi BBC.

Da podsetimo, muškarac iz Mičigena poginuo je ranije ovog meseca nakon što ga je pogodio geler iz "malog topovskog uređaja" ispaljenog tokom proslave otkrivanja pola bebe, rekla je policija.

Druge dve proslave otkrivanja pola deteta krive se za izazivanje požara u Kaliforniji u septembru 2020. i Arizoni u aprilu 2017.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA