≫ 

Princ Čarls prvi put u javnosti nakon spornog intervjua: Ovako izgleda nakon razgovora sa kraljicom

Princ Hari je u intervjuu rekao da se oseća izdano, jer je njegov otac prestao da mu odgovara na pozive

  • 3
Princ Čarls, prvi put u javnosti nakon intervjua Megan i Harija Foto: Tanjug/AP

Princ Čarls viđen je danas u javnosti, po prvi put nakon što je u nedelju uveče u SAD emitovan intervju princa Harija i njegove supruge Megan Markl, koji su izneli brojne bombastične tvrdnje u vezi sa kraljevskom porodicom.

Princ je obišao danas jedan punkt za vakcinaciju na severu Londona, a britanski mediji pišu da je bio "dobro raspoložen".

On se zahvalio svima koji su učestvovali u distribuciji i davanju vakcina.

Navodno nije hteo da odgovara na pitanja koja se tiču intervjua.

Podsetimo, britanski mediji pišu da je intervju Hari i Megan izazvao pravu buru u Bakingemskoj palati. Navodno su se kraljica, princ Čarls i princ Vilijam zatvorili u odajama kako bi odlučili kako da odgovore na "prozivke" Harija i njegove supruge.

Oni koji su upućeni u zbivanja u palati, kažu da unutra vlada "raspoloženje šoka i tuge", jer je princ "izbombardovao svoju porodicu". Navodno pripadnici kraljevske porodice, kao i osoblje, tumaraju dvorcem u neverici.

Podsetimo, u intervjuu koji je emitovan u nedelju kasno uveče, Megan i Hari su, između ostalog, neimenovanog člana kraljevske porodice optužili za rasizam, jer ih je navodno pitao koliko će koža malog Arčija biti tamna. Megan je pričala i kako je želela sebi da oduzme život...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    9. mart 2021 | 13:46

    Мучени Чарлс... Под утицајем оца, једним делом грчког порекла, ДАВАО ЈЕ НОВАЦ ЗА ХИЛАНДАР. Имајмо то на уму.

  • Lejla

    9. mart 2021 | 14:37

    Glavno da je preživio...

  • slađa

    9. mart 2021 | 14:21

    Podrška kraljevskoj porodici i pricu Čarlsu. Monarhija je samo u dvadedetom veku zajedno sa svojim narodom učestvovala u odbrani sveta od osovine zla. Jedan intervju tu činjenicu niti može niti će izmeniti. I to mlade supruge princa Harija koja za godinu dana može postati bivša supruga. Carica Aleksandra Romanov je ostala uz najvećeg hrišćanskog cara Nikolaja i nije izdala pravoslavni rod majke Rusije. Britanski narod je u dva svetska rata podneo žrtve, zajedno i solidarno sa kraljevskom porodicom, koje su mnogi loši predstavnici političkog života ili pridošli članovi kraljevske porodice pokušali da relativizuju, obrukaju ili umanje. Uz pomoć liberalnih struja koje i dalje ovaj svet lažnim pričama o ljudskim pravima, a zarad profita raznih lobija i kompanija, zapravo samo guraju u ambis anarhije, odricanja od autentične ljudskosti, Hrista i skreću sa ispravnog puta. Englezi treba jasno da kažu da nisu na prodaju i da svako gleda svoja posla u duhu dobre međunarodne prakse. Arhangel Mihajlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA