≫ 

Čarls ovim potezom pokušao da "obori" tvrdnje iz intervjua? Svi pomisle na isto kad vide snimak

Čarls se prvi put pojavio u javnosti nakon što je emitovan intervju princa Harija i Megan, ali je odbio da to komentariše

  • 8
Princ Čarls Foto: Tanjug/AP

Princ Čarls viđen je danas u javnosti, po prvi put nakon što je u nedelju uveče u SAD emitovan intervju princa Harija i njegove supruge Megan Markl, koji je podigao veliku buru u javnosti, a posebno u Bakingemskoj palati.

Prilikom posete jednom od centara za vakcinaciju, Čarls je delovao dobro raspoložen, ali se pravio gluv na pitanja novinara o tvrdnjama koje su izneli njegov sin i snaja.

U intervjuu Hari i Megan su, između ostalog, rekli da je bilo onih koji su se "brinuli" zbog Arčijeve boje kože, aludirajući da bi mali princ po rođenju mogao da bude tamnoput na majku.

Megan je rekla da je, kada je bila trudna sa Arčijem, bilo "zabrinutosti i razgovora o tome koliko bi njegova koža mogla da bude tamna kada se rodi".

Ona je rekla da neće otkriti ko je bio umešan u te razgovore, ali je dodala da je takvih razgovora bilo nekoliko.

- To mi je Hari preneo, to su bili razgovori porodice sa njim - poručila je.

Zbog ove rečenice svet je burno reagovao, a mnogima je danas zapalo za oko da je Čarls, prilikom obilaska punkta za vakcinaciju, dosta pažnje posvetio ljudima tamne puti i slatko se ispričao sa njima.

Čarls je naime, pričao sa jednom bakom i još se raspitivao za njene unuke. Takođe, pričao je i sa tamnoputim radnicima u centru.

- Princ Čarls se upravo pojavio na klinici i pobrinuo se da kamere budu uključene dok se on smeška i priča sa crncima - jedan je od brojnih komentara na društvenoj mreži.

Drugi korisnik je rekao da je ovo odlično odrađen PR.

- Princ Čarls i Kamila se odjednom sreću sa ljudima tamne kože u javnosti, pred kamerama. Kakav očajnički potez da bi svetu poslali poruku: "Nisam rasista" - naveo je korisnik Tvitera.

U javnosti se i dalje spekuliše o tome ko je iz palate mogao da komentariše Arčijevu boju kože. Američka voditeljka Opra Vinfri je otkrila da joj je princ Hari naglasio da ni kraljica Elizabeta ni vojvoda od Edinburga nisu bili ti koji su postavili pitanje o boji kože njegovog sina.

Opra Vinfri je posle ovog intervjua za Si-Bi-Si Njuz rekla da joj "princ nije rekao ko je razgovarao o tome".

- On mi nije otkrio identitet te osobe ali je želeo da bude siguran da znam i da ako budem imala priliku da kažem da to nije bila njegovi baba a ni deda - rekla je voditeljka.

Video: Zagonetna ličnost: Potekao sa Krfa, obnavljao Hilandar ali se njegovoj porodici ne veruje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot

    9. mart 2021 | 14:22

    Oni su najveci rasisti od svih, svugde su posejsli zlo rasizma, prvo kod njih na ostrvu u srednjem veku pa onda su to zlo sirili dalje na istok i zapad! Danas, kao glume neku toleranciju da svi imaju maksimslna prava, da su svi isti i da boja koze je samo boja! Jednostavno, dobro se dobrom vrati ali i lose losim, njihovo se se vratiti jako lose!

  • Realista

    9. mart 2021 | 15:00

    Ako su ono dvoje morali otići u Ameriku zbog rasizma onda možete misliti koji je rasizam kod engleza.

  • Lejla

    9. mart 2021 | 14:18

    Stara lija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA