≫ 

FBI objavio snimke osobe kako postavlja bombe u Vašingtonu, ne zna se zašto nisu eksplodirale

Vlasti nude nagradu od 100.000 dolara ukoliko neko ima više informacija o osumnjičenom

  • 0
FBI, bomba

Foto: Printscreen/Youtube/CBS News

Američki FBI je objavio nove snimke osobe koja postavlja improvizovane eksplozivne naprave ispred sedišta republikanskog i demokratskog nacionalnog odbora noć pre januraskog napada na Kapitol, prenosi CNN.

CNN navodi da je FBI saopštio da je na objavljenim snimcima maskirana osoba s kapuljačom koja 5. januara podmetnula dve bombe u blizini sedišta Demokratske i Republikanske stranke, a na videozapisu je prikazano kako se u jednom trenutku ona zaustavlja kako bi obrisala naočare, a zatim sedi na klupi u blizini, prenosi Tanjug.

- Nadamo se da će nam danas objavljene informacije pomoći u prepoznavanju osumnjičenog ili u dobijanju nekih informacije o njemu - rekao je Pomoćnik direktora FBI Stiven D'Antuono prenosi CNN.

CNN navodi da je FBI zamolio za pomoć građane i ponudio nagradu od 100.000 dolara za više informacija o počinitelju, a još uvek nije poznato zašto bombe nisu eksplodirale.

Video: Borba suzavcem i pendrecima : Sukob policije sa Trampovim pristalicama u Kapitol Hilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA