Putin će iza zatvorenih vrata primiti vakcinu: Neće biti prenosa uživo, Kremlj objasnio i zašto

Kremlj je odbio da otkrije koju će rusku vakcinu primiti Putin, ističući da su sve tri vakcine registrovane u zemlji potvrdile efikasnost i sigurnost u svojim ispitivanjima

  • 8
Putin, Šojgu, Sibir Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin primiće vakcinu protiv korona virusa do kraja dana, a očekuje se da će to biti uveče, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Sigurno ćete me pitati da li je predsednik već vakcinisan, a ja ću vam reći da nije, trenutno održava radni sastanak, ali očekujemo da će vakcinu dobiti do kraja dana, uveče - rekao je Peskov novinarima.

Kremlj je odbio da otkrije koju će rusku vakcinu primiti Putin, ističući da su sve tri vakcine registrovane u zemlji potvrdile efikasnost i sigurnost u svojim ispitivanjima.

- Sve tri ruske vakcine su apsolutno sigurne. One su veoma dobre, sigurne i efikasne - dodao je Peskov.

Proces vakcinacije Putina neće biti emitovan, potvrdio je portparol Kremlja, prenosi Sputnik.

- Predsednik je učinio puno na promociji vakcina. Što se tiče snimanja vakcinacije, on to nikad nije podržavao, ne sviđa mu se to - zaključio je Peskov.

Mnogi će se složiti da je ovo potpuno neobično za ruskog predsednika, kog smo navikli da viđamo u toplesu u prirodi, dok jaše konja ili uranja u vodu na Bogojavljenje.

Video: Putin se prekrstio i bućnuo u ledenu vodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    23. mart 2021 | 14:20

    Sta ima da ga snimaju? Nije to rijaliti. Navikli seljaci na zadruge i parove pa misle sve tako funkcionise. Ide covek da se vakcinise, nece mecka da igra. 🤦‍♀️

  • Ruja

    23. mart 2021 | 13:20

    Garant će da primi Američku...

  • ime

    23. mart 2021 | 13:47

    Fajzer naravno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA