≫ 

Bizarna Gejtsova tradicija: Bio je u braku sa Melindom, ali je svake godine išao na vikend sa bivšom

Čak je tražio i njeno odobrenje pre nego što je zaprosio Melindu

  • 9
Bil i Melinda Gejts, Ann Winblad Foto: Profimedia/AFP, Wikimedia/Flickr/JD Lasica

Nakon što je oženio Melindu, Bil Gejts je svake godine provodio dugi vikend u udobnoj kolibi na plaži u Severnoj Karolini - sa svojom bivšom devojkom.

Milijarder i osnivač Majkrosofta pobrinuo se da bizarni dogovor bude deo sporazuma kada se oženio Melindom Frenč 1994. godine, rekao je za magazin Time 1997. godine.

- Mogli smo da igramo video igricu dok razgovaramo o biotehnologiji - rekao je Gejts o svom privatnom bekstvu sa tehnološkom štreberkom i bivšom devojkom En Vinblad.

Gejts je čak zatražio i Enino odobrenje pre nego što je zaprosio svoju ženu.

- Kada sam razmišljao da se oženim Melindom, pozvao sam En i pitao je za odobrenje - rekao je Gejts, dodavši da je Vinblad pokazala "podignut palac".

I Vinblad se prisetila kako je "odobrila" njihov brak, prenosi News.com.au.

- Rekla sam da bi mu odgovarala jer je imala intelektualnu snagu - rekla je En.

Gejts, koji je sa Melindom u ponedeljak na Tviteru objavio da se razvode posle 27 godina braka, otkrio je da su on i njegova bivša devojka En počeli jednom godišnje da odlaze na put kada su počeli da se zabavljaju 1984. godine.

Bill Melinda Gates, Bil Melinda Gejts Foto: Tanjug/AP

Upoznali su se na kompjuterskoj konferenciji.

Blizak par je nastavio da ide zajedno na put i nakon raskida 1987. godine, kada je Vinblad (70), koja je pet godina starija od Gejtsa, navodno bila spremna da se skrasi.

Na tim putovanjima su uživali u vožnji ili šetali plažom.

- Razmenjujemo misli o svetu i o nama - rekla je En za magazin.

U vreme intervjua Gejts je i dalje u svojoj kancelariji imao fotogrfiju sa bivšom devojkom i sa njihovog puta u Nemačku, preneo je magazin.

Među retkim fotografijama u njegovom radnom prostoru nalazila se i fotografija sa Melindom i drugarima sa puta u Indoneziju 1995. godine.

Gejts i Vinblad započeli su romansu virtuelnim sastancima. Bili su u različitim gradovima, ali su u isto vreme išli da gledaju isti film, pa su posle telefonom razgovarali o njemu.

Video: Game Over: Ko je Melinda Gejts

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA