Roditelji Marije ubijene u Beču: Majka je ubeđivala da ga ostavi, par dana pre ubistva pucao u tasta

Oni su izašli u javnost kako bi ohrabrili druge žrtve nasilje i sprečili da se drugim devojkama i ženama dogodi ono što je doživela njihova ćerka

Komentari

 • Eto vam narode Standard

  Nije imao poverenje u policiju i vladavinu prava.... A ja kad pričam mojima i okolini kakve stvare se dešavaju u Austriji,Nemačkoj ne veruju mi,sprdaju se sa mnom,ponižavaju da sam nesposoban...a na Sistem Vrednosti i Vladavinu prava ,to je za moju okolinu*teorija zavere* koju sam utripovao i da sam uobrazio ...Znači podvaljivanja svake vrste u poslu i gluma nadležnih,podmetanja ..i naravno obavezan razgovor sa šefom da će me udaljiti(ako razmišljam i ako vidim guranja pod tepih).To u Sloveniji zovu žvižgač i možeš završiti izbačen sa posla i ako te ubace u računar ,teško ćeš naći posao. A za otvoren govor o nasilju,ne,to neće sprečiti ni umanjiti šanse da se nešto desi.Kad počne da se kuva,to je već kasno.Toliko....

 • tatamata

  Bravo za glupog oca ! Kako mozes da budes toliki bezmozgas da ga ne prijavis ! Sad bi ti cerka bila ziva jer bi on vec bio u zatvoru !

 • Uroš

  Cim je zapucao.. Prijava.. A za to se ide u zatvor.. A vi se odselite u drugu zemlju.. Kad izadje za 2 godine nece moci da vas nadje jer bi trebalo da promenite ime i opis.. I nema problema.. Tako se to resava..

 • Licemerka

  Imam tri kraća braka iza sebe.Na početku braka im kažem -ako se desi da samo šamar dobijem,ubiću te na spavanju.. Plašili su se oni od mene a ne ja od njih. Probajte drage moje dame!!

  • Dimi

   @Licemerka

   Lepo lepo, prosto se stidim sto imam samo jedan brak i ni jednu pretnju u zivotu. Cime se budala ponosi pametan se stidi. Zelim vam srecnije naredne brakove.

  • Maverick

   @Licemerka

   Ti ziviš u fantaziji.

  • Milan

   @Licemerka

   Sve je to ok.. Ali 3 kratka braka dovoljno govori o vama...

 • Febo

  Svasta,pa da si pravio prijavu kad je pucao na tebe,mozda bi sve drukcije bilo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima