≫ 

Telo bebe pronađeno u kanalu u britanskom gradiću: Policija u potrazi za majkom

Iz policije tvrde da im je prioritet je da pronađu majku dečaka kako bi bili sigurni da je dobro

  • 0
Beba noge Foto: Pixabay

Mrtvo novorođenče pronađeno je u kanalu u parku u britanskom gradu Valsalu. Policiju je obavestio slučajni prolaznik, koji je video telo deteta.

U prirodni rezervar pozvan su policajci i bolničari, ali je mališan, za kog kažu da je star svega nekoliko dana, proglašen mrtvim. Policija zapadnog Midlendsa pozvala je večeras majku deteta da se obrati medicinskim stučnjacima za pomoć.

Portparol policije istakao je da je "prolaznik oko 13 sati primetio bebu u parku".

- Nažalost, potvrđeno je da je beba, za koju se veruje da je novorođenče, mrtva. Sada istražujemo ove vrlo tužne okolnosti, kako bismo tačno razumeli šta se dogodilo i da li je neko detetu naneo štetu. Ispitujemo mesto događaja i razgovaramo sa potencijalnim svedocima - rekli su iz policije i pozvali sve koji imaju neke informacije da se obrate organima reda.

Svedok je rekao kako su hitne službe, uključujući jedinicu za podršku tokom incidenata, stigle nešto posle 13 sati.

- Prirodni rezervat je ograđen na svakom ulazu. Zaustavljeni su ljudi koji hodaju stazama i rečeno im je da se vrate. Timovi za potragu stigli su u mokrim odelima, a policjac je nosio dron. To je tako tragično - kažu očevici.

Jedna žena objasnila je kako prolaznicima nisu dozvolili da priđu kanalu.

- Ovo je tragična istraga i naš prioritet je da pronađemo majku dečaka kako bismo bili sigurni da je dobro. Možda će joj  trebati hitna medicinska pomoć. Ona nam je trenutno apsolutni prioritet - kaže inspektor Ves Martin.

Video: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA