≫ 

Bela kuća najavila saradnju o slučaju špijuniranja lidera EU

SAD špijunirao visoke državne zvaničnike

  • 1
White House, Bela Kuća, Vašington Bela kuća / Foto: Tanjug/AP

Administracija SAD će sarađivati sa saveznicima i evropskim partnerima o svim pitanjima, izjavila je Karin Žan Pjer zamenica sekretara za štampu Bele kuće kada su je novinari zamolili da prokomentariše izveštaje iz Danske o američkom špijuniranju lidera EU.

Agencija za nacionalnu bezbednost SAD je iskoristila da u saradnji sa danskom službom za obaveštajne poslove u inostranstvu špijunira visoke državne zvaničnike, uključujući i nemačku kancelarku Angelu Merkel, preneo je Rojters, piše Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast

    2. jun 2021 | 00:01

    Oni ih prisluskuju pa najavljuju saradnju, ovo je sad vec legendarna mantra koja se koristi na svakom cosku... jos jedan dokaz da amerika tj njihova duboka drzava kontrolise celu evropu a samim tim uslovljava čitav svet...i da svi slusaju zapovedanje iz jedne kuce...ne mozes pokoriti svet ako pre svega ne pokoris evropu... uslovljavanja su uzasna i niko se ne usudjuje da napravi korak ka oslobadjanju od diktature...oni barataju informacijama jer znaju da mogu da ucenjuju drzavnike na svim nivoima i da prave afere u zemlji... otuda tako posveceno prisluskivanje drzavnika celog sveta... zamislite procurele informacije nicim izazvano...slučajno ili ipak ne? Prosudite sami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA