Kristalni bizon, duplo rukovanje, puškice i "on": Po čemu je susret Bajdena i Putina bio jedinstven?

Dok će se politički ishod samita analizirati danima, postoje neke situacije po kojima se ovaj sastanak izdvaja

Komentari

 • Primus

  Draga deco..vreme je da se suočite sa stvarnošću i iluzijom članstva u EU.. Što bi rekli oni cirkuzanti iz 'Pljiža' - OSTARISMO A U EU NE UĐOSMO. No naš narod kaže-NIJE KOME JE NUĐENO NEGO KOME JE SUĐENO. Približava se 10. jul i ulazak Srbije u EEU (Eurasian Economic Union) i treba se pripremiti za taj događaj. Nije da mi nismo hteli, hteli smo mnogo više od drugih da budemo u EU ali koja god da je vlast bila - stalno su za pristup tražili još i još, tako da im ostavljamo i šargarepe i štap...Srbija će biti u klubu Norveške, Britanije i Švajcarske i biće vrata EU za EEU a ovima drugima logistički i industrijski centar. Sasvim je izvesno da neku buduću generaciju čeka rat sa Albanijom i Hrvatskom pa treba poraditi i na tome i to veoma studiozno.. A što se tiče ZAPADA, generalno, citirao bih (malo izmenjenu verziju) reči F. Ničea: IDEŠ LI NA ZAPAD, PONESI BIČ ! Eto ..

  • Kobe

   @Primus

   Treba voditi racuna koliko stranaca primamo u Srbiji i o natalitetu.Ne sme se dozvoliti da budemo manjina,dopustivo je maksimalno 10% stranaca.

 • miro

  Nekad je Sovjetski Savez bio broj dva u svetu.Ali sad posle propasti komunizma su samo ostali u Atomskom naourazanju broj dva.Sve drugo se odrzava na silu.

  • Kobe

   @miro

   Glavni faktor raspada Sovjetskog saveza je bio taj sto su drzavice oko Rusije smatrale da ce bolje ziveti.

 • Kobe

  Bio je sastanak a sada svako na svojoj strani.

 • Vuk

  Cirkus i pozorište?!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima