Grčki pilot ubio suprugu jer je saznala da prevozi drogu za kartele? Slagao da su je ubili lopovi

Grčka policija preusmerila je istragu u slučaju brutalnog ubistva mlade Britanke, za koje se tereti njen suprug

  • 0
Babis Anagnostopoulos, Grčka, pilot, ubistvo, supruga Foto: Tanjug/AP

Grčka policija istražuje da li je pilot Babis Anagnostopoulos ubio svoju mladu suprugu Karolinu jer je saznala da prevozi drogu za narko-kartele.

Teorije o saradnji sa narko-kartelima počele su nakon što je otkriveno da je Babis živeo baš raskošno, što ne bi mogao da priušti sa pilotskom platom.

Tokom istrage je ustanovljeno da je pilot nedavno kupio plac vredan oko 50.000 evra, izgradio kuću za 140.000 i otišao na veoma skupo putovanje u Dubai.

Iz policije su saopštili da se sumnja da je Babis imao alternativne izvore finansiranja, te da je brutalno ubio svoju suprugu kada je saznala odakle stiže dopunski novac.

Karolina (20) ubijena je u svom domu 11. maja pre ćerkicom koja nema ni godinu dana. Žena je brutalno zadavljena, a suprug je mesec dana tvrdio da su Karolinu ubili provalnici, koji su im odneli veću količinu novca iz kuće.

Babis je tvrdio da su lopovi njega vezali i mučili, a da su potom otišli na sprat kuće u sobu gde je Karolina spavala sa ćerkicom i tamo je zadavili jastukom. Tek kasnije je priznao da je ubio suprugu, a verzije o događajima koje su dovele do ubistva su oprečne.

Prema jednoj, Karolinu je ubio slučajno, u trenutku dok je ona imala izliv besa, što je često ispoljavala nakon što su izgubili bebu. Navodno je pokušavao da je smiri i oborio ju je na krevet kako bi prestala da se otima. Njeno lice bilo je na jastuku, i ona se na kraju ugušila.

Prema drugoj teoriji ženu je ubio u naletu besa jer ga je izbacila iz kuće i tražila razvod.

Caroline Crouch Foto: Instagram/Caroline Crouch

Kada je suprugu udavio počeo je da paniči, jer je shvatio da neće moći da sakrije telo. Potom je izmislio priču o pljački, čak je i ubio porodičnog psa, kako ne bi bio prinuđen da odgaja ćerku iz zatvora.

Njegovo priznanje usledilo je nakon što je Karolinin pametni sat pokazao da je bila pod ekstremnih psihičkim i fizičkim stresom punih šest minuta, te otkrio da nije umrla u vreme kada je Babis rekao da su lopovi upali u kuću.

Dok je trajala istraga, Babis je sve vreme glumio ucveljenog udovca, koji je neprekidno tešio tasta i taštu. Uveren da mu je prevara prošla, od tasta je čak tražio 4.000 evra da pokrije troškove sahrane.

Karolinin otac Dejvid Krauč kaže da veruje u priče da je Babis umešan u krijumčarenje narkotika.

Policija i ispituje navode Babis da je u naletu besa ubio Karolinu jer je pretila da će da ga ostavi. On je policiji rekao da je bila agresivna, da je bacila bebu u krevetac i da je njega udarila, nakon čega je izgubio kontrolu.

Međutim, Karolinin dnevnik otkrio je "drugu stranu medalje", a to je da je Karolina bila nesrećna u braku i zlostavljana, te da je više puta pisala kako želi da pobegne.

Izvori bliski porodici kažu da je u poslednje vreme Babis bio veoma posesivan i da ju je kontrolisao. Navodno je postavio aplikaciju za praćenje u njen telefon i pratio je na seanse kod psihologa. Ona je i svom terapeutu rekla da se plaši muža i tražila je savet kako da poboljša situaciju u braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA