≫ 

Nikolu izbo 47 puta, pa snimao kako umire: Izazvao je tešku saobraćajku da bi prikrio zločin

Policija je prvo mislila da je Nikola teško povređena u saobraćajnoj nesreći, a onda su primetili ubode po telu

  • 0
Nicole Porciello Jan Peopl Foto: Facebook

Žan Pepl osuđen je na minimum 15 godina zatvora, bez mogućnosti uslovne, jer je nožem izbo svoju bivšu devojku Nikolu Porsijelo (34), a potom je snimao kako umire.

Pepl je Nikolu napao u automobilu, dok je sedela na mestu suvozača, pošto je saznao da je ušla u novu vezu nakon što je raskinula sa njim. Potom je snimao kako krvari.

Pepl je na sudu priznao ubistvo i molio je da mu se umanji zatvorska kazna. Rekao je kako je dugo čekao da pred svima kaže koliko mu je žao za sve što je uradio.

Stravično ubistvo dogodilo se na području Vankuvera 16. novembra 2018. godine. Spasilačke ekipe došle su po pozivu zbog stravične saobraćajne nesreće, nakon koje su Pepla morali da izvlače iz automobila. Telo nesrećne Nikol našli su u jarku nekih 50 metara dalje. Tada je još davala znake života.

Prvo su pomislili da je teško povređena u nesreći, a onda su primetili da ima brojne ubode po telu. Ona je odmah prevezena u bolnicu, gde je ubrzo podlegla povredama.

Tokom istrage je otkriveno da je Nikol bila u vezi sa Žanom, te da su više puta, tokom sedam godina, raskidali i mirili se.

Nikol je iz prethodne veze imala desetogodišnjeg sina, kojeg je obožavala i kojem je bila veoma posvećena. Međutim, njen život se promenio kada je otpočela vezu sa Žanom, agentom za nekretnine, koji je imao istoriju upotrebe narkotika. Prijatelji kažu da je bio veoma ljubomoran i fizički nasilan prema njoj.

Nicole Porciello Jan Peopl Foto: LinkedIn

Nije bio blagonaklon prema njenim prijateljicama i pravio bi scene kada bi razgovarala sa drugim muškarcima.

Početkom novembra Nikol je ponovo raskinula sa Žanom i krenula je da se viđa sa drugim muškarcem, zbog čega je Pepl poludeo. Kobnog 16. novembra došao je po nju iznajmljenim automobilom, dok je njen sin bio na treningu. Razgovor je ubrzo prerastao u svađu.

U jednom trenutku Pepl je izvukao dva kuhinjska noža i krenuo da ubada Nikol u kolima. Potom je skinuo svoju krvavu jaknu, izvukao iz džepa mobilni telefon i krenuo da snima sebe i Nikol, dok je ona krvarila na sedištu.

Na snimku se vidi kako se Nikol bori za vazduh i čuje se kako moli Žana za pomoć, govoreći mu da ga voli.

U snimku Pepl ne pokazuje kajanje i govori joj da ju je izbo jer neće da gleda kako ona nastavlja život sa drugim muškarcem.

Nakon toga je izašao iz vozila i nestao na dva sata. Za to vreme je poslao nekoliko imejlova, platio je račune, poslao je ostavku, kupio je televizor putem interneta, kao i novu mašinu za sudove.

Kada se vratio u automobil, shvatio je da je Nikol i dalje živa. Potom je, kako se veruje, namerno izazvao saobraćajnu nesreću, kako bi prikrio tragove ubadanja.

On je dao gas do daske i u punoj brzini je udario u banderu. Međutim, kako Nikol nije bila vezana, izletela je iz automobila prilikom sudara.

Žan je uhapšen tek 29. novembra, nakon što je istragom utvršeno da je najmanje 47 puta ubo Nikol nožem.

Porodica ubijene devojke je očajna zbog presude i kažu da je zaslužio maksimalnu kaznu.

Video: Po metak u glavu svake žrtve: Dvostruko ubistvo na paradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA