Baka lepotice koja je ukrala 8 miliona otkrila nepoznat detalj: Da li se Jasemin krije u ovoj kući?

Baka nije otkrila gde se nalazi Jaseminina kuća koju je nedavno kupila

  • 6
Jasemin Gundogan, žena ukrala 8 miliona Foto: Pressestelle Polizei Bremen

Već dva meseca bezuspešno se traga za Jasemin Gundogan, za koju se sumnja da je 21. maja iz kompanije u kojoj je radila ukrala osam miliona evra. I dok policija pokuzšava da lepotici iz Bremena uđe u trag, teorije zavere o njenom nestanku ne prestaju.

Pre dve nedelje policija je objavila njenu fotografiju i od tad nemački mediji ne prestaju da pišu i istražuju njen život. Nazivaju je "lepom kradljivicom", a neke detalje o Jasemin otkrio je i jedan njen školski drug. On je, za nemački Bild, rekao kako je još kao dete Gundogan želela da bude bogata i lepa. Nosila je odeću iz jeftinijih butika, ali je sanjala o luksuznom životu.

U međuvremenu se oglasio i njen otac koji godinama radi u pomenutoj firmi i koji je urgirao da se njegova kćerka zaposli. On je medijima rekao da mu je jako teško zbog svega što se izdešavalo i apelovao je na Jasemind a se preda policiji.

I dok njena porodica i prijatelji apeluju na Jasemin da se preda i vrati novac, mnogi spekulišu gde bi ona mogla da se krije.

Policija sumnja da je Jasemin nakon spektakularne krađe pobegla u rodnu Tursku i da se tamo krije skoro dva meseca. Nemački mediji kontaktirali su njenu babu idedu koji žive u Turskoj kako bi proverili da li je njena unuka kontaktirala sa njima.

Baka Fatiha je u izjavi za medije rekla da je bila šokirana onim što je saznala o svojoj unuki, a onda otkrila ono što je zaintrigiralo mnoge.

- Moja unuka je imala svoj posao i finansijski joj je dobro išlo. Prošle godine je sebi kupila kuću. Ne mogu da verujem da je učinila ovako nešto - rekla je Fatiha.

Jasemin Gundogan, žena ukrala 8 miliona Foto: Pressestelle Polizei Bremen

Žena nije otkrila gde se nalazi njena kuća koju je nedavno kupila. 

Nemačku javnost posebno je zaintrigirala informacija oko kupovine kuće, budući da do sada niko, od ljudi koji su bliski Jasemini, nisu pomenuli ovaj jako bitan detalj.

- Verujem da su joj zapretili i naterali je da to uradi. Bojim se da joj se nešto ne dogodi - rekla je njena baka.

Ništa manje zatečen, postupkom svoje unuke, nije ni njen deda Muhamed Gundogan.

- Pokušavamo da shvatimo šta se dogodilo. Moja unuka nije takva. Da znam gde je prijavio bih je policiji. Ako je policija pronađe spasiće joj život - rekao je deda Muhamed.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija o vezi Jasemine i jednog člana kriminalnog klana, kog je lepotica upoznala dok je radila u jednom šiša-baru u Bremenu. Policija sumnja da je upravo ovaj klan pomogao Jasemin da iz firme za prevoz novca u kojoj je ona radila, tokom praznika ukrade čak osam miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA