Jeziv zločin kod Marseja: U vili pronađeno raskomadano i delimično pojedeno telo dečaka (13)

Čistačica je u kući pronašla tinejdžerove delove tela, uključujući njegovu delimično pojedenu glavu koja se nalazila u vreći

  • 1
Policija, Francuska Foto: Tanjug/AP

Telo dečaka starog 13 godina, pronađeno je u nedelju raskomadano i pojedeno u vreći u vili u Taraskonu, mestu blizu Marseja, grada u Francuskoj.

Dečak je identifikovan kao Romain, a otkriveno je da je tinejdžer ubijen u kući u petak pre nego što su komšije u nedelju pozvale policiju nakon što su se žalile na "grozan miris", piše The Sun.

Kada je čistačica došla u kuću, pronašla je Romainove delove tela, uključujući njegovu delimično pojedenu glavu koja se nalazila u vreći.

Kako prenose mediji, kada je došla na lice mesta, dečakova mama vrištala je: "Ubio je mog sina, ubio je moju bebu".

Nekoliko sati kasnije, policija je uspela da locira muškarca Artura A., koji je pokušao da pobegne. Međutim, policijski službenici pucali su u njega posle čega je Artur preminuo.

Navodno je reč o psihički oboleloj osobi koja je i ranije bila nasilna.

Inače, dečak Romain je bio na putu iz svog hraniteljskog doma u Marseju da poseti majku koja je živela u istoj ulici kao i Artur A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA