"Šta sam uradio?": Policajci ispalili elektrošoker u starca (75) bez upozorenja, on pao

Nesrećni čovek bio je u donjem vešu u tom trenutku

Komentari

 • Jelena

  DIVLJI ZAPAD BUKVALNO

 • Jea

  Idemo sad,white lives matters....

 • Mihailović

  Go starac, kakva opasnost preti od njega, kakva su pravila u policiji, dali bi tako postupila prema nepokretnim osobama u kolicima, nemogu biti isti starije osobe,slabije i koje sporije razmišljaju kao mlađi u punoj snazi... Poznam jednog dečka od 11 godina koji je čekao na stanici majku da autobusom stigne sa posla kad su na njega skočili 5 policajaca sa uperenim pištoljima,oborili ga na asfalt i stavili lisice pritiskajući ga koljenima, srećom stigla majka pre nego šta su ga odvezli, pa su ga pustili...kasnije došao komandir da im se izvini...dečko mesecima nije mogao spavati,išao na terapije,imao strah da ponovo izađe ispred svoje zgrade... Nastradao zbog lopova koji su opljačkali staricu,policiji pokazala da su otišli na stanicu ispred zgrade...tako je u Americi...

  • Раднаскела

   @Mihailović

   Па шта тражиш тамо?! И ја сам имао прилике да останем у Чикагу, па ми није пало на памет када сам видео ону каубојштину, сељану и неписменост. Ко о чему, они само о парама! Ако неко мора да се сели одавде, само у Европу!

  • M. J

   @Mihailović

   Ko kaze da osobe od 70+ godina, nisu sposobne da izvrse krivicno delo, da nisu sposobne da razmišljaju (senilni) i da su bezopasne? Vise ni klinci od 10 godina nisu bezopasni, a ne starci od 70+ godina. Ako mu se naredi da legne, klekne, ispruzi ruke onda treba da to uradi. On zna, da im policija ne ponavlja 5 puta naredbu. 2-3 puta ponovi, zatim ide soker, suzavac,, a nekad i metak u celo. Ja se ni ovde u Srbiji, ne bih zezala sa policijom, a ne u SAD-u, gde im je policija laka na obaracu. Sam je trazio djavola, i dobio ga. Svi u SAD-u znaju da treba da prate naredbe, da nema opiranja, otimanja, cimanja itd, i da nema naglih pokreta ruku, tipa ruke u dzepove, ka pojasu, i slicno. Ne, oni i dalje to rade iz dana u dan. Posle bude kuku - lele, sta bi.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima