Preminuo tiktoker upucan u bioskopu u Kaliforniji: Osumnjičeni se poziva na neuračunljivost

Barahas je bio na kasnoj projekciji filma The Forever Purge sa Rajli Gudrič (18) u Regal Edvards teatru u Koroni u ponedeljak, kada su oboje pogođeni iz vatrenog oružja

  • 2
TikTok  Antoni Anthony Barajas

Foto: Instagram/itsanthonymichael

TikTok zvezda Entoni Barahas preminuo je u bolnici pet dana nakon što je upucan u glavu dok je bio na sastanku u bioskopu u Kaliforniji.

Iz policije su potvrdili da je 19-godišnjak podlegao povredama u subotu ujutru, rekavši u saopštenju da "izražavaju saučešće njegovoj porodici i prijateljima".

Barahas je bio na kasnoj projekciji filma The Forever Purge sa Rajli Gudrič (18) u Regal Edvards teatru u Koroni u ponedeljak, kada su oboje pogođeni iz vatrenog oružja.

Ona je takođe pogođena u glavu, a preminula je na licu mesta, dok je Entoni u kritičnom stanju hitno prevezen u bolnicu.

U vreme napada, bioskop je bio skoro prazan, a par nije pronađen sve dok projekcija filma nije bila završena.

Džimi Himenez (20) uhapšen je zbog pucnjave, koja je od strane nedležnih opisana kao "nasumični i ničim izazvan napad". On nije poznavao ni Entonija, ni Rajli.

Policija je identifikovala Himeneza kao osumnjičenog i uhapsila ga u utorak, kada mu je oduzeto oružje istog kalibra kao ono za koje se sumnja da je korišen u pucnjavi.

Policija je takođe u Himenezovoj kući pronašla Rejčelin novčanih i druge lične stvari 24 sata nakon pucnjave.

On je osumnjičen za ubistvo, pokušaj ubistva i pljačku. Optužnica za pokušaj ubistva najverovatnije će sada, nakon Entonijeve smrti da bude preinačena u krivično delo ubistvo.

Tužioci su takođe naveli da postoje posebne okolnosti jer je Himenez čekao da izvrši krivično delo, što ga čini podobnim za smrtnu kaznu. Himenez se nalazi u zatvoru od trenutka hapšenja.

Kako navodi izvor blizak policijskoj istrazi, Himenez je rekao detektivima da je čuo glasove.

Rejčelin otac Dejvid rekao je za Dejli mejl da veruje da Himenez samo pokušava da sklopi sporazum o priznanju ludila i da ukradeni novčanik pokazuje da je mladić znao šta radi kada je ubio dvoje tinajdžera.

Ožalošćeni otac, koji radi kao privatni detektiv, rekao je da je njegova ćerka Entonija upoznala na proslavi 4. jula i da je bila uzbuđena što je započela vezu sa njim.

- Upoznala je tog momka tokom leta, mislim da je to bilo na zabavi 3 ili 4. jula. Moja prva reakcija, pošto je bio TikTok influenser, bila je da zakolutam očima  i pomislim "šališ se? Zaista, to je tvoja budućnost"? Ali njena mama je momku dala priliku. Sreli smo se jednom, pre nekoliko nedelja, pre nego što je otišao na Havaje. Kada se vratio, bila je veoma uzbuđena. Taj simpatičan momak doneo je kesu punu suvenira za sve nas. To je bila najslađa stvar koju sam video da je bilo koji 18-godišnjak uradio - priča otac.

Kako objašnjava, barahas je njegovoj najmlađoj ćerki poklonio je ogrlicu, a njemu i njegovoj ženi priveske za ključeve.

- Ćerka mi je rekla da on surfuje kao ja. To je rekla sa najvećim osmehom, videvši da prihvatam tog dečaka, bila je jako srećna. Bilo je očigledno da joj se veoma sviđa taj mladić. A i njemu se ona veoma sviđala. Bili su toliko uzbuđeni zbog svog prvog sastanka. Ona je uvila kosu i izgledala je jako lepo. To je bio njihov prvi sastanak na kom nisu bili u grupi ljudi. Išli su u omiljeni restoran, a onda u bioskop - dodaje on.

Dejvid je istakao da je ćerka poslala poruku samo nekoliko trenutaka pre fatalne pucnjave.

- Poslala je mojoj ženi da je film bio glup i dosadan, da joj se nije dopao. To je bio poslednji put da smo se čuli - objašnjava.

Osumnjičeni za ubistvo imao je prvo saslušanje na sudu u petak, gde je Dejvid video kako ga kroz sudnicu sprovode sa lisicama na rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ГЦГ

    1. avgust 2021 | 01:49

    Тиктокер?! Стварно?! Ах, да, права српска ријеч и још и постоји у речнику. Браво. О, земљо, отвори се! Чуш тиктокер. Мајко мила

  • X

    1. avgust 2021 | 02:12

    Samo inekcija i u vatru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA