≫ 

Proslava godišnjice braka se pretvorila u horor: Supruga našli mrtvog u drugom hotelu

Nestanak supruga je prijavila oko 4 sata ujutru, ubrzo su joj rekli da je pronađen mrtav u drugom objektu

  • 0
Elijah Snow

Foto: Facebook

Elijah Snou, vatrogasac iz Arlingtona, pronađen je mrtav u luksuznom rizortu u Meksiku gde je došao na odmor sa suprugom Džejmi da proslave desetu godišnjicu braka.

Misteriozna smrt koja se dogodila krajem jula i dalje buni policajce. Veruje se da je Elijah umro od posledica gušenja, a njegovo telo pronađeno je zaglavljeno u prozoru u kupatilu u hotelu udaljenom oko 20 kilometara od rizorta gde je boravio sa suprugom.

- To ne liči na njega da pokuša kroz prozor da uđe u neki prostor gde ne bi trebalo da bude. On bi jedino tako nešto radio da je u smrtnoj opasnosti - kaže njegov očuh David Oujeski za američke medije.

Tragedija se dogodila prvog dana odmora. Kobne noći su Elijah i Džejmi izašli da popiju piće u rizortu, ali je ona ubrzo odlučila da se vrati u sobu. Kada se probudila oko 4 sata ujutru, shvatila je da njenog supruga nema. Počela je da ga traži po hotelu, a ubrzo je saznala da je pronađen mrtav u drugom objektu.

Vlasti veruju da je pokušao da provali u tuđu sobu, a porodica da je otet i ubijen.

Očuh kaže da je policija već imala Elijahove podatke kada je Džejmi otišla da prijavi njegov nestanak.

- Odmah je znala da nešto nije uredu. Ubrzo su joj saopštili da je mrtav, najverovatnije ubijen, ali da nemaju osumnjičenih - rekao je očuh.

Nakon toga policija im je rekla da nisu pronađeni tragovi koji bi ukazali da je u sobi počinjeno nasilje, ali fotografije Elijahovog tela pokazuju da je sav u modricama i posekotinama.

U čitav slučaj uključena je i američka ambasada, a porodica se nada da će uskoro saznati šta se tačno dogodilo.

Video: Scena koja slama srca: Majka skrhana bolom stigla na mesto gde je pronađen mrtav njen Jovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA