≫ 

Sahranjena beba koju je majka izbola: Otac na rukama nosio beli kovčeg, ljuljao ga kao nosiljku

Motivi stravičnog ubistva u Irskoj i dalje nisu poznati

  • 0
Liam O'Keefe

Foto: Facebook

Lijam O'Kif, dvomesečni dečak iz Irske, koji je ubijen prošlog utorka, sahranjen je danas na lokalnom groblju u Belfastu. Njegov otac Lijam O'Kif stariji, koji je u trenutku ubistva bio službeno u Engleskoj, sam je nosio beli kovčeg i nunao ga kao da je nosiljka, piše Mirror.

Sa suzama u očima jedva se oprostio od sina kojeg je njegova partnerka ubila prošlog utorka, a njihovu ćerkicu (2) teško ranila.

Za ubistvo mališana osumnjičena je majka Raluka Tagini (29). Ona se tereti da je u porodičnom domu u Belfastu nožem napala svoje dvoje dece, te da je malom Lijamu zadala smrtonosne povrede, dok je dvogodišnju ćerku teško ozledila.

Policija u prvi mah nije objavila ko je žena koja je privedena zbog sumnje da je počinila zločin. Tek naknadno se saznalo da je u pitanju majka mališana. Motivi ubistva i dalje nisu poznati.

Dečak je pronađen mrtav u porodičnoj kući, a devojčica je prebačena u bolnicu u kritičnom, ali stabilnom stanju. Otac mališana je doleteo iz Engleske čim je čuo strašne vesti i od tada nije napuštao uzglavlje bolničkog kreveta u kojem leži njegova ćerkica.

Lara O'Kif, Lijamova ćerka iz prvog braka rekla je da je porodica i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Planirali smo krštenje mog brata, a sada ćemo ga sahraniti - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA