≫ 

Brat (10) i sestrica (4) poginuli u nesreći u Engleskoj: Zbog opasne vožnje uhapšena žena

Meri Meken (35), koja nosi isto prezime kao deca, je optužena po dve tačke za izazivanje smrti opasnom vožnjom

  • 0
Smaller and Lilly McCann Smoler i njegova sestrica Lili, Foto: Facebook

Posle saobraćajne nesreće koja se desila u ponedeljak uveče na putu M1 u blizini Bakinghemšira u Engleskoj, u kojoj su poginuli brat i sestra, Smoler (10) i Lili (4) Meken, optužena je žena koju su detektivi imenovali kao Meri Meken (35) iz Derbija. Ona je optužena po dve tačke za izazivanje smrti opasnom vožnjom, navodi Mirror.

U sudaru "voksol astra" sa kombijem "skanija" koji se desio oko 23 sata povređeni su jedno dete i vozač. Oni su prebačeni u bolnicu, ali su u međuvremenu otpušteni. Vozač kombija ostao je nepovređen. Put je bio zatvoren na 12 sati.

Policija je potvrdila da je došlo do hapšenja. Meri Meken će ostati u pritvoru do saslušanja zakazanog za 6. septembar. Policija je odbila da komentariše u kakvoj je ona rodbinskoj vezi sa decom, navodi Derbytelegraph. Žena je, kako se sumnja, vozila pod desjtvom alkohola.

Posle tragične nesreće, porodica stradale dece odala im je poštu.

"Počivajte u miru predivni mali anđeli", "Ovaj svet u kom živimo je mnogo okrutan. Njihovi mama i tata ostaće biće u našim molitvama, ne možemo da zamislimo njihov bol", "Prebrzo su otrgnuta dva mala života, mali brat i sestra zajedno otišla na nebo".

Smoler je nedavno proslavio deseti rođendan, a njegova mama je podelila fotografije u ponedeljak, na dan nesreće.

Njihova tetka je napisala "Volim vas uvek i zauvek i nikada u ovom životu nećete biti zaboravljeni, uvek voljeni". Drugi rođak je napisao "Počivajte u miru, rođaci, neka vam bog podari najbolje krevete".

Video: Težak udes kod Čačka: Automobil podleteo pod kamion, ima mrtvih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA