≫ 

Danijel i njegovi drugovi izboli nedužnog mladića na smrt: Iskalili bes jer ih je neko drugi napao

Obučeni u crnu odeću, kod sebe su imali noževe, metalne šipke i bejzbol palice

  • 0
London, britanska policija, traka, britanija UK Foto: Shutterstock

Uhapšena su trojica muškaraca koja su izbola na smrt nedužnog mladića (19), kako bi se osvetili jer ih je pre toga neko prebio u lokalnom baru u Eseksu u Velikoj Britaniji.

Lijam Tejlor, koga su mladići napali, odmah je podlegao povredama, a osim njega povređen je i njegov drug koji je morao da bude operisan.

Rajana (22), Danijela (20) i Luija (19) sud u Eseksu osudio je juče na ukupno 58 godina zatvora.

Lijam je kobne večeri ispred paba pušio i razgovarao sa prijateljima, kada se ispred njih zaustavio veliki crni automobil iz koga su izašli mladići i odvukli ga na parking.

Obučeni u crnu odeću, kod sebe su imali noževe, metalne šipke i bejzbol palice. Oni su ovim predmetima, pre nego što su napali Lijama, razbijali staklene flaše kako bi "savladali bes" jer ih je pre toga neko prebio.

To im, očigledno, nije bilo dovoljno pa su pronašli Lijama i njegovog druga. Napali su ih noževima, a ubod nožem u grudi bio je fatalan za Lijama. Njegovom drugu povredili su nogu i on je morao da bude operisan.

Očevici su odmah pozvali hitnu pomoć, ali oni na žalost nisu mogli da pomognu Lijamu, jer je već bio mrtav kada su oni stigli, piše Daily mail.

Prijatelji, koji su Lijama zvali Riba, rekli su da je on bio pun razumevanja, a na dan njegove sahrane više od 100 drugara puštalo je balone u vazduh kako bi se oprostili od svog voljenog druga.

Najteže je njegovoj majci koja ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog sina više nema.

- Sine ti si moj svet, ne mogu da verujem da te više nema. Znam da ćeš me čuvati sa neba - rekla je neutešna majka.

Video: Zastrašujući snimak: Auto oborio motoristu, pa ga izbo nožem u grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA