≫ 

Aleksandra je poslednje dane života provela pozivajući ljude da se vakcinišu: "Nemojte da čekate"

Njoj je ranije savetovano da se vakciniše, međutimo, Aleksandra je odlučila da sačeka ostale članove svoje porodice

  • 11
Toiktokerka umrla od korone Foto: TikTok/atasteofalex

Nevakcinisana Tiktokerka Aleksandra Blankenbiler (31) iz Floride, provela je poslednje dane života pozivajući ljude preko ove društvene mreže da se vakcinišu, kako ne bi prolazili kroz iste bolove koje je ona imala usled komplikacija sa korona virusom.

Ona je nažalost preminula, posle samo devet dana borbe sa korona virusom. U poslednjem, dvominutnom videu, Aleksandra je iz bolničkog kreveta poručila pratiocima da nije trebalo da čeka sa vakcinacijom.

- Mislim da ako ste i 70 odsto sigurni da želite da se vakcinišete, da to treba i da uradite. Nemojte da čekate. Ako to uradite nećete da završite u bolnici kao ja - rekla je ona u videu boreći se za dah.

Njoj je ranije savetovano da se vakciniše, međutimo, Aleksandra je odlučila da sačeka ostale članove svoje porodice.

- Ja nisam vakcinisana, ali nisam antivakserka. Želela sam da sprovedem istraživanje. Bila sam uplašena i želela sam da se moja porodica i ja zajedno vakcinišemo. Ali, kao što znate, teško je okupiti sve na jednom mestu. Znam da je to bila greška - ispričala je ona u videu.

@atasteofalex**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!♬ original sound - It’s Alex, Betch. 💋

Ona je sredinom avgusta počela da na TikToku deli svoje iskustvo sa korona virusom. U prvom videu koji je objavila sedela je u čekaonici bolnice i čekala na pregled, a u sledeća dva snimka koje je okačila sutradan, već je bila u bolničkom krevetu priključena za mehaničku ventilaciju, prenosi People.

Tiktokerka je preminula krajem avgusta usled komplikacija izazvanih korona virusom, a njena sestra ispričala je za medije kako su izgledali njeni poslednji dani.

- U svom poslednjem videu pokazala je ko je zaista. Bila je nesebična i svoje poslednje dane iskoristila je kako bi pomogla drugima - rekla je njena sestra Rejčel.

Video: Šta su to vakcine i kako funkcionišu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo neko

    10. septembar 2021 | 12:41

    Nije ok nikoga nagovarati da se vakcinise ili ne vakcinise. To treba da bude slobodan izbor. Ali i jedni i drugi moraju da budu spremni na posljedice. Zao mi je ove zene sto je preminula, da je bila vakcinisana mozda bi sad bila ziva. A mozda je imala i neko drugo, auto-imuno oboljenje i mozda joj ni vakcina ne bi pomogla. Sve je to jedno veliko MOZDA. Nek ste mi svi zivi i zdravi! 👍

  • Jelena

    10. septembar 2021 | 13:57

    I sta na kraju bi sa vakcinisanim Izraelom? Kad budem imala 600 kg, vise ce me to brinuti od covid-a. Pa naravno da joj je problem bilo koji virus kad vec ima problema i bez njega. Ljudi, nadjite realne primere i argumente...

  • B

    10. septembar 2021 | 12:15

    Vakcinisite se i manje su sanse da obolite, svakako ne mogu biti vece a naravno sa druge strane ne mogu biti nikakve jer ipak je to lek a nijedan lek nije 100% pouzdan i siguran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA