≫ 

Mladići iz Hrvatske na žurci u Austriji jeli magične pečurke: Jedan bio agresivan, drugi ga zadavio

Mladići starosti 21 i 23 godine uhapšeni su po nalogu javnog tužioca

  • 0
Muškarac davi drugog muškarca tuča

Foto-ilustracija: Shutterstock

Trojica mladića iz Hrvarske napravili su žurku u stanu u gradu Filah u Austriji, ali ona se završila kobno po jednog 22-godišnjaka. Jedan od mladića (21) koji je bio prisutan priznao je da ga je zadavio.

Mladići starosti 21, 22 i 23 godine konzumirali su pečurke poznate i kao magične pečurke, koje sadrže supstance psilocibin i psilocin, piše Fenix magazin.

Toksikološki pregled trebalo bi da utvrdi da li su konzumirali i druge narkotike.

Dvojica mladića svedočila su da je 22-godišnja žrtva počela da se ponaša sve agresivnije. Prijatelj je, kako kažu, pokušao da ga smiri, ali očigledno je preterao, s obzirom na to da je mladić zadavljen.

- Smrt tog čoveka uzrokovana je gušenjem vrata rukama ili šakama - rekao je Markus Kic, portparol Državnog tužilaštva u odgovoru na upit APA.

Kada je mladić prestao da se pomera pozvan je spasilački tim, ali ni lekar hitne pomoći nije uspeo da ga spase.

Kic je rekao da mladići nisu od ranije poznati policiji. Mladići starosti 21 i 23 godine uhapšeni su po nalogu javnog tužioca. Detaljan obdukcijski nalaz trebalo bi da bude dostupan za četiri do šest nedelja, kao i toksikološki izještaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA