≫ 

Majka studenta koji je ubio 6 osoba u Rusiji: "Moj sin je savršeno dete, verovala sam da voli ljude"

Prema rečima majke, njen sin je društvena osoba, koja lako sklapa poznanstva, ali je ispričala i kako ga je odvela kod psihologa kada je imao sedam godina

  • 14
Napadač tokom pucnjave na univerzitetu u Rusiji

Printskrin: Alina Murzyeva

Majka Timura Bekmansurova, koji je u ponedeljak ubio šest osoba na državnom univerzitetu u ruskom Permu, rekla je da je njen sin "brižno dete koje voli životinje".

- Verujem da sam imala idealno dete, pomagao mi je u svemu. Sigurna sam da nikada nije pio alkohol ili pušio. Nikada nije bilo odstupanja u mentalnom stanju, nikada nije bilo agresije s njegove strane - rekla je njegova majka.

Prema njenim rečima, Timur je čitao tekstove sa vojnim temama, pogotovo o Siriji, gde je njegov otac služio.

Imao je nalog na društvenoj mreži "VKontakte", ali ga je pre dva meseca izbrisao, rekla je majka. Napomenula je da Timur nije voleo ništa, osim oružja i istorije, i skoro je uvek bio kod kuće.

Dodala je kako je njen sin društvena osoba, koja lako sklapa poznanstva. Ispričala je i kako je sina, kada je imao sedam godina, odvela kod psihologa i tamo je uspešno prošao test.

- Psiholog mi je rekao da je dečak veoma pametan. Kad smo došli kući, počela sam da ga hvalim zbog testiranja, a on mi je mirno rekao da je sve tako dobro, jer je psiholog to hteo da čuje. Bila sam veoma iznenađena ovim odgovorom - rekla je Timurova majka, prenosi ruska Gazeta.

Ona je istakla kako je šokirana onim što se dogodilo, i da je uvek verovala da njen sin voli ljude.

- Znam da je prošle godine naručio zeleni vojni šlem na internetu, mislim da je bio iz Drugog svetskog rata. Zbog čega mu je bio potreban, nije rekao. Rekao je da je samo interesantno. Tokom leta je šlem ofarbao u crno - dodala je majka.

Ranije je njegov otac rekao da je Timur najviše voleo kompjuter i nije išao u šetnju.

Video: Studenti iskakali kroz prozor, ima mrtvih: Pucnjava na ruskom univerzitetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    21. septembar 2021 | 11:27

    Savrseno dete, koji je non stop bio kuci, voleo oruzje. E zeno koji si ti debil.

  • Vitez Koja

    21. septembar 2021 | 11:30

    Mnogo je zeznuta ova situacija.Mladi ljudi počinju da odlepljuju zbog konstantne izloženosti virtuelnoj stvarnosti i nasilju koji se dešava tamo.Ako malo imaju predispozicije za odlep, lako može da se dešavaju ovakve katastrofe i užasi.E sada ovo su pitanja za stručnjake u oblasti psihijatrije kako da se na vreme prepoznaju i spreče ovakvi bolesni umovi.

  • Ja

    21. septembar 2021 | 11:56

    Od malih nogu pokazuje jasne znake da je psihopata parazit,al ljubi ga majka-najbolji je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA