≫ 

Slučajni snimak otkriva tajnu nestanka Gabi? "Kombi je bio taman, zatvoren, kao da nije bilo nikoga"

Kada su vlasti objavile gde je možda Petito nestala, jedna blogerka je pregledala svoje snimke i zaprepastila se onim što je pronašla

  • 0
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka kombi

Foto: Instagram/gabspetito, Instagram/redwhiteandbethune

Misteriozni slučaj nestanka Gabi Petito (22) danima intrigira američku ali i svetsku javnost, dok se čekaju rezultati obdukcije tela pronađenog u nacionalnom parku u Vajomingu. Vlasti apeluju na sve koji imaju neke informacije o njoj da se jave, a među poslednjima je blogerka koja tvrdi da je snimila kombi kojim je Gabi putovala sa dečkom.

Jutjuberka Džen Betun snimila je beli kombi "Ford Transit Connect" 27. avgusta na mestu gde policija veruje da je pronašla telo nestale devojke.

Kada su vlasti objavile gde je možda Petito nestala, Betun je pregledala svoje materijale na snimljenom području koje je posetila, a ono što je otkrila zaprepastilo ju je. Blogerka je takođe pozvala sve koji su bili na spomenutom području da pregledaju snimke jer oni možda sadrže ključ slučaja.

- Prošli su me trnci. Otrčala sam do laptopa i mog GoProa, a imala sam šta da vidim - kombi koji je Gabi koristila bio je na snimku - rekla je Betun, prenosi Independent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenn & Kyle Fulltime RV Family (@redwhiteandbethune)

 

Ona i muž zajedno sa troje dece putuju po SAD-u, a kada su videli kombi koji je imao tablice Floride, zastali su jer su želeli da se pozdrave, budući da su i oni sa Floride.

- Mi smo sa Floride, a kombi je imao registracijske tablice Floride te smo hteli da stanemo i pozdravimo se. Međutim, kombi je bio jako taman, zatvoren, činilo se kao da nema nikoga te smo nastavili da vozimo. Užasno mi je žao što nismo mogli da je dovedemo živu - rekla je Džen.

Ona je predala snimke policiji, nakon čega je video objavila i na Instagramu. Stupila je u kontakt i sa majkom nestale devojke i rekla je kako su se "kao majka s majkom, dobro isplakale".

Veruje se kako su ostaci Petito pronađeni u nedelju, a za danas je zakazana obdukcija koja će uveliko pomoći da se rasvetli slučaj.

FBI je rekao kako pronađeno telo liči na opis Petito, ali da će stvari biti poznate nakon detaljne forenzičke analize.

Da podsetimo, u toku je potraga i za njenim dečkom Brajanom Londrijem, koji se 1. septembra vratio na Floridu bez Gabi, da bi potpuno nestao pre nekoliko dana.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA