≫ 

Tornado protutnjao gradom u Nemačkoj, ima povređenih: Čupao drveće i podizao čamce iz vode

Tornado je retka pojava u ovoj regiji

  • 2
Tornado Nemačka Foto: Profimedia/AFP/Philipp Brandl

Snažan tornado prošao je juče nemačkim gradom Kilom, koji se nalazi na obali Baltičkog mora i iza sebe ostavio veliku štetu. Povređeno je sedam osoba, od čega tri teže.

Tornado je retka pojava u ovoj regiji, ali ovog puta je formacija bila veoma snažna.

Tornado je čupao krovove kuća i podizao čamce iz vode, a na terenu su bili policija i vatrogasci, koji su pomogli u spasavanju ljudi i čišćenju.

Šokirani građani su objavljivali snimke tornada na društvenim mrežama.

Tornado je ove godine već zahvatio naselje Groshajde i oštetio 50 kuća. To se dogodilo samo mesec dana nakon što su susedne države Rajna-Vestfalija i Rajna-Palatinat pogođene poplavama, u kojima je poginulo gotovo 200 ljudi.

Video: Totalno uništenje, užas i strah: Ovako izgleda kada se na vas obruši tornado

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    30. septembar 2021 | 09:52

    Пијавица је организована ротација усисавања .По мојем скромном мишљењу ако се успе да се то организовано усисавање прекине ситуација би се нормализовала .Ако би се у најужем делу пијавице извршила снажна експлозија организовано усисавање би престало бити организовано и систем усисавања би био неутралисан.Да ли је неко покушао да то уради ???Ко зна више нека то објасни .

  • vk

    30. septembar 2021 | 11:43

    Tornado su u ameriku sa 1000 metara kvadratne poversine sto dize kamione po 100 metara u vazdu ovakvi ima skoro svaki dan u americi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA