≫ 

Sonju i njenu drugaricu žena namamila slatkišima u stan: Devojčicu posle 2 dana našli mrtvu

Dečica su krenula za ženom, a Sonjina drugarica je nakon nekog vremena napustila stan, dok je druga devojčica ostala unutra

  • 1

Policija u Rusiji uhapsila je U. L. (40) zbog sumnje da je ubila devetogodišnju devojčicu Sonju Ž. u Vologdi.

Devojčica je nestala 16. oktobra, a dva dana kasnije pronađena je mrtva u stanu osumnjičene. Sonja je bila u društvu drugarice kada im je U. L. prišla u prodavnici i kupila im slatkiše, a potom ih nagovorila da dođu kod nje u stan.

Dečica su krenula za ženom, a Sonjina drugarica je nakon nekog vremena napustila stan, dok je druga devojčica ostala unutra. Iste večeri oko 600 ljudi krenulo je u potragu za Sonjom. Dva dana kasnije pronađeno je njeno beživotno telo, a U. L. se izgubio svaki trag.

Policija ju je pronašla danas u vozu za Murmansk. Kako prenose ruski mediji, U. L. je bila pod uticajem lekova. Veruje se da se u voz ukrcala u Sankt Peterburgu, te da je u vagonu popila veću količinu lekova sa namerom da sebi oduzme život. Kondukter je pozvao Hitnu pomoć nakon što je zatekao U. L. kojoj je pozlilo. Ona je hitno prevezena u bolnicu.

Mediji prenose da je u pitanju žena koja se lečila na klinici za psihijatrijske bolesti. Komšije U. L. su rekle za medije da joj je Centar za socijalni rad ranije oduzeo decu zbog psihičkog stanja, nakon čega je U. L. počela da maltretira devojčice po ulici.

Nije poznato da li je malu Sonju poznavala od ranije, kao ni zašto je ubila dete.

Video: Video ga prvi put u životu al ga, svejedno, prebio:Ono kad ideš ulicom pa bez razloga dobiješ batine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Петр

    20. oktobar 2021 | 09:07

    Rusija nije dobra za život je katastrofa. Sam došao u dobru Srbiju iz nije dobroj rusiji. Боже храни Сербию. Ovde dobr život i sve dobro, cenite to Srbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA