Tragičan bilans filmske potere u Atini: Jedna osoba poginula, sedmoro ranjeno u trci za vozačem

Policijski službenici su vozaču automobila, u kojem su se vozile još dve osobe, dali znak da stane radi provere, međutim on to nije učinio već je pokušao da pobegne

  • 0
grcka policija Foto: Shutterstock.

Jedan osoba je poginula, a sedam osoba je ranjeno u jutrošnjoj policijskoj poteri za automobilom čiji vozač je odbio da se zaustavi radi rutinske policijske kontrole u Atini.

Među povređenima je šest pripadnika grčke moto-jedinice DIAS, navodi se u izveštajima grčkih medija, javlja Katimerini, a prenosi Tanjug.

Prema informacijama iz lokalnih izvora, policijski službenici su vozaču automobila, u kojem su se vozile još dve osobe, dali znak da stane radi provere, međutim on to nije učinio već je pokušao da pobegne.

Za njim je krenula potera pripadnika grčke moto-jedinice DIAS koja se završila u atinskom predgrađu Perama, kada je vozač automobila uleteo u grupu motorizovanih policajaca.

Nakon toga, pripadnici policije su otvorili vatru u kojoj je jedan od tri putnika automobila smrtno stradao, jedan je lakše ranjen, a šest policajaca povređeno prilikom udara vozila.

Treći putnik iz automobila je uspeo da pobegne i za njim policija intenzivno traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA