≫ 

Preokret u slučaju Gabi Petito: Njen dečko bio mrtav dva dana nakon njenog nestanka?

Odeljenje je tvrdilo da njihova greška u identifikaciji Brajana Londrija verovatno "ništa nije promenila"

  • 1
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka Foto: Instagram/gabspetito

Portparol policije Nort Port na Floridi rekao je da postoji "veoma velika mogućnost" da je Brajan Londri bio mrtav dva dana nakon što je prijavljen nestanak njegove devojke Gabi Petito.

Džoš Tejlor je ovo rekao za People dok je raspravljao o grešci koju je odeljenje napravilo kada je pogrešno identifikovalo Londrija.

- Osim konfuzije, verovatno ništa nije promenilo. Postoji vrlo dobra mogućnost da je Brajan već preminuo. I dalje se tragalo za njim. Samo smo želeli da ljudi bolje razumeju zašto smo mislili da znamo da je Brajan u svom domu - rekao je Tejlor.

Ranije ove nedelje otkriveno je da su službenici odeljenja pomešali Robertu Londri, Brajanovu majku, sa njim, u danima nakon što je prijavljen nestanak Gabi Petito.

Zvaničnici su rekli da je Roberta sa bejzbol kapom na glavi vozila sivi mustang svog sina i verovali su da je žena zapravo Brajan.

Ovo je bilo objašnjenje kada su novinari pitali zašto im je šef policije Nort Porta Tod Garison 16. septembra rekao da zna gde se Brajan Londri nalazi, prenosi Independent.

U stvarnosti, Brajan Londri je napustio svoj dom "veoma uznemiren" 12. septembra, prema rečima advokata porodice, Stivena Bertolina.

Prema rečima Tejlora, verovatno je Londri već bio mrtav u vreme šefove konferencije za štampu.

Tejlor je za grešku oko zabune okrivio njegove roditelje, rekavši da je zbog njihovog odbijanja saradnje sa policijom bilo teško da prate Brajana, istakavši da su majka i sin "slično građeni".

Advokat porodice je okrivio policiju jer su izgubili trag nekoga kog je trebalo da nadgledaju.

- Slažem se sa Tejlorom da je Brajan možda već bio preminuo kada je policija shvatila da su mu "izgubili trag". Međutim, ne možete kriviti porodicu jer policija nije znala dovoljno da prati nekoga koga je očigledno nadgledala - rekao je on.

Video: Ubijena žena u bašti kafića u Kruševcu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    28. oktobar 2021 | 11:50

    Вероватно су их и убили у исто време

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA