Beskućnici tragali za hranom, ugledali horor: Iz kontejnera izvukli telo bebe

Pretresao sam šta ima unutra i ugledao kesu. Pokušao sam da je izvučem, bila je teška, ispričao je muškarac ukrajinskim medijima

  • 0
Beskućnici našli mrtvu bebu u kontejneru, Ukrajina Printscreen: Youtube/Новости отовсюду

Dvoje beskućnika iz Melitopola, grada na jugoistoku Ukrajine, pronašli su u nedelju ujutru telo novorođenčeta u kontejneru, dok su tragali za hranom.

Muškarac i žena su dete pronašli u kontejneru u blizini jedne stambene zgrade u ulici Jaroslav i odmah su pozvali policiju.

Kako su rekli za tamošnje medije, dete je bilo umotano u rozi peškir, a potom stavljeno u kesu koja je bačena u kontejner.

Sumnja se da je telo bačeno tokom noći, s obzirom na to da su komunalne službe ispraznile kontejnere u tom kraju u subotu popodne.

Na lice mesta su odmah stigli i forenzičari, kako bi izdvojili tragove koji mogu biti ključni u rešavanju ovog stravičnog zločina.

Mediji prenose da je pronađen dečak, terminska beba, kojoj je isečena pupčana vrpca. Za sada nema naznaka da je u pitanju nasilna smrt, a telo deteta poslato je na obdukciju.

Nesrećni par koji je pronašao bebu, kaže da u prvi mah nisu ni shvatili da je u kesi dete.

- Pretresao sam šta ima unutra i ugledao kesu. Pokušao sam da je izvučem, bila je teška - ispričao je muškarac medijima.

Žena koja je bila sa njim rekla je da je mislila da je u pitanju lutka.

- Mislila sam da je neka lepa lutka. Pružila sam ruke i osetila leden obraz. Onda smo shvatili. Ovo nam se nikad nije dogodilo - priča žena.

Odmah su alarmirali prolaznike i zamolili ih da pozovu policiju. 

- Intenzivno radimo na ovom slučaju i pokušavamo da otkrijemo identitet majke - saopštili su iz policije.

Video: Čudo pomoglo ovoj dušici: Prolaznici čuli plač pa iz odvodnog kanala izvukli novorođenče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA