≫ 

Devojčicu (11) boleo trbuh, roditelji mislili da izmišlja: Nakon tri nedelje je preminula

Ožalošćeni otac poručio da se nada da će sudbina njegove ćerke pomoći roditeljima da shvate koliko je važno decu odvesti kod lekara na vreme

  • 0
Bolnica, pacijent, dečak, dete Foto: Nuttapong WongcheronkitAlamy/Profimedia
Bolnica, pacijent, dečak, dete Foto: Nuttapong WongcheronkitAlamy/Profimedia

Devojčica Karli Vuds (11) preminula je samo tri nedelje nakon što je zbog boli u stomaku primljena u bolnicu u Skelmersdejlu u Engleskoj. Lekari su joj dijagnostifikovali redak rak jetre koji se već proširio na pluća., piše Express.co.

Prema pisanju engleskih medija, devojčica se roditeljima požalila na bol u trbuhu ali su prvo mislili da želi da se izvuče iz škole.

- Probudila se u nedelju, bio je 10. oktobar i požalila se na bolove. Upitao sam je da li je sigurna da ne pokušava da se izvuče od odlaska u školu i rekao sam joj da ću je ipak poslati u školu - prisetio se otac.

Kako bol nije prestajala ni posle 24 sata, odveli su je kod lekara, koji su nakon ispitivanja ustanovili da devojčica boluje od veoma retkog oblika raka jetre. Rak jetre kakvog je imala devojčica lekari obično ustanove jedan ili dva puta godišnje, ali najčešće na vreme.

Za hemoterapiju je već bilo prekasno i lekari su porodici morali da kažu kako za devojčicu više ništa ne mogu da učine.

Porodica je u šoku i još ne veruje u sve što se dogodilo. Ožalošćeni otac je rekao da se nada da će sudbina njegove ćerke pomoći roditeljima da shvate koliko je važno decu odvesti na vreme kod lekara.

Devojčica je preminula 1. novembra.

Video: Devojčici od 12 godina odstranjeno 3.5kg kose iz stomaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA