≫ 

Nemačka oborila korona rekord, odmah se oglasila Angela Merkel

 ≫ 

Merkel je pozvala na bržu distribuciju buster doza vakcina i apelovala je na one koji su skeptični u vezi sa vakcinacijom da promene mišljenje

Komentari

  • Da da

    17. novembar 2021 | 23:52

    krivo je onih 30% nevakcinisanih, koji su i onako u logorima mesecima. A nije joj kriva strategija da vakcinisani imaju svu “slobodu” da se krecu bez maski, ulaze u klubove, kafice, bolnice kako ko oce. Toboze oni su bezbedni i zasticeni. Evo vidimo kako! I tako je u celoj zapadnoj Evropi. Sto vise vakcinisanih, to vise zarazenih. Ali ne, krivi su im oni neposlusni. I guraju ovo dokle god im se naredi, evo vec krece ucena za booster dozu. Zasto se ne prizna da vakcine uopstre ne stite, a i kako bi kad su protiv kovida 19, a vec imamo kovid 22. Zasto se ne prizna da svi oboljevaju, ali da od toga mozda 5% ima teze simptome i mozda 1-2% umre? Nista ni manje ni vise od drugih nesto ozbiljnijih respiratornih oboljenja. Zasto se vise ovom ludilu ne stane na kraj? Ah ne, ogromne milijarde su u pitanju, zarade vise nego u ratovima poslednjih 20 godina. Moze im se, ovce cute, cutace, dok jednom zauvek ne zacute. Civilizacija u 21. veku! Ako!

  • Sad je bas slusah na radiju

    17. novembar 2021 | 13:30

    Sta vredi prica kad su metroi krcati autobusi isto nema nise bezanja jedan od drugog kao posle godine imali su posle nedelje Karneval u Kelnu tu su ludovali Ide se na to samo da se zaradi evo za bozic ce neki da organizuju slavlje na trgovima neki su odustali nek nam je bog na pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA