≫ 

Manekenka i Kraljica kartela uhapšena zbog ubistva muža: Naručila likvidaciju na detetov rođendan?

Nakon istrage njegove supruge, utvrđeno je da u svom posedu ima 13 luksuznih kuća u vrednosi od 3 miliona brazilskih reala (oko 500.000 evra) i pet automobila, uključujući dva "audija" i jedan "porše"

  • 0

Brazilska manekenka Kamila Marodin, za koju se sumnja da je godinama bila vođa narko kartela, optužena je da je naredila smrt svog supruga, koji je ubijen na četvrti rođendan njihovog sina.

Kamila, ili kako je brazilski mediji nazivaju "Kraljica kartela", uhapšena je nakon ubistva njenog supruga Rikarda, za koga je policija u početku mislila da je vođa narko bande..

Nakon istrage njegove supruge, utvrđeno je da u svom posedu ima 13 luksuznih kuća u vrednosi od 3 miliona brazilskih reala (oko 500.000 evra) i pet automobila, uključujući dva "audija" i jedan "porše". 

Nakon njegove smrti, brazilska lepotica je istražiteljima rekla da je njen suprug najverovatnije ubijen greškom. Ona je nedugo zatim uhapšena, a na teret joj se pored suprugove, stavlja i smrt dvojice bivših policajaca Tijaga Sezara Karvalja i Giljermea Antonija da Koste.

Ona je uhapšena kada je išla ka kući njene majke u kojoj je navodno sakrila pištolj, koji su policajci kasnije pronašli zakopanog u bašti, prenosi The Sun.

Banda je poznata po skupim kolima i luksuznom životu

Na njenom bankovnom računu zabeležena je i velika isplata u visini od 1,3 miliona brazilskih reala (oko 200.000 evra). 

Vojna policija je u međuvremenu saopštila da je bandu, čiji je Kamila navodno bila vođa, ranije ispitivala u okviru jedne akcije i tom prilikom zaplenjeno je 39 komada oružja.

Komandant vojne policije Hadson Tejšeira rekao je da su prpadnici ove bande bili poznati po tome što su se hvalili skupim kolima i luksuznim životom.

Pema izveštajima Rikardo je ubijen posle proslave četvrtog rođendana njegovog sina. Navodno su četiri naoružana muškarca stigla u metalik sivom automobilu i ispalila više hitaca u njega, a on je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. 

Nekoliko dana kasnije, dva policajca takođe su ubijena iz automobila iste boje, verovatno istim onim koji je korišćen za Rikardovu likvidaciju.

Komandant je dodao da ostala ubistva koja su se nedavno dogodila u regionu analizira vojna policija kako bi utvrdila da li imaju ili ne veze sa smrću tog čoveka.

Istražitelj za ubistva Tito Barikelo rekao je da bi zločini mogli da budu povezani, jer su se Rikardo i bivši policajac Tijago poznavali.

Istraga se narednih dana nastavlja, nakon čega bi trebalo da javnost sazna nove detalje u ovom slučaju.

Video: Sukob lopova i vozača tokom krađe kola: Pljačkaš ispao glup, zaboravio najvažniju stvar i pobegao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA